Vanessa wil haar blok terug dus haalt Ivan de muur open ~ Utopia Gekte

9/26/2016

Vanessa wil haar blok terug dus haalt Ivan de muur open

''Mijn deur staat altijd voor je open''

Om half drie zien we Rowena met Gabriëlle praten. Rowena is wat emotioneel. ''Ik kan niet alles vertellen'', laat ze weten. ''Dat hoort erbij omdat het hier is. Je weet hoe het gaat'', antwoord Gabriëlle. ''Ik wou dat ik alles kon vertellen. Ik kan niet...'', aldus Rowena. ''Het is goed toch. Jij hebt keuzes gemaakt voor jezelf. Je bent nu gelukkig'', reageert Gabriëlle. ''Het is inderdaad fucked up ja. Omdat dingen niet terug gedraaid kunnen worden'', laat Rowena weten. ''Ik wil niet dat je huilt. Het moet toch gezellig zijn'', aldus Gabriëlle. Gabriëlle is de enige waar Rowena het graag aan wilde uitleggen. ''Het zijn jouw keuzes en alles valt vanzelf op zijn plek'', aldus Gabriëlle. ''Sorry dat ik je tijd heb verpest'', laat Rowena weten om daarna van onderwerp te veranderen. ''Hoe gaat het met jou? Ben je happy, gelukkig?''. Gabriëlle zegt van wel. Op de vraag of ze terug wil komen antwoord Gabriëlle met een nee. Wel zijn de dames blij met hun vriendschap. ''Mijn deur staat altijd voor je open'', aldus Gabriëlle. Rowena laat weten dat ze buiten wel verder praten. Bij de andere oud Utopianen komt de Utopia baby ter sprake die nu ''Utopia Utopiana'' heet. Heftig vinden ze het. Maar ze zijn zich er ook van bewust dat er andere baby's zijn met nog veel gekkere namen.

Om vijf over half drie zien we een aantal Utopianen hun naam en de datum opschrijven in het Cordwood huis. ''Ik denk misschien horen we vandaag wel of we verder gaan'', aldus Cees. Er volgt een streamlock. ''Victoria houd alles schoon en de rest zijn allemaal puinhoop makers. Ik hoor daar tegenwoordig ook bij'', laat Gina weten. En Gabriëlle vind het terrein er heel anders uitzien. Wel vind ze de liefdesbrug en vogel village heel mooi. Eerder vanmiddag zagen we al hoe Giorgio en Emil een grap met Ruud uithaalden en zijn caravan onder spoten met een spuitbus. Om tien over half drie zien we dat Ivan en Vanessa ook iets van plan zijn. Ze halen gereedschap in het werkhok en lopen dan richting de horeca keuken. ''Gaan ze leuk vinden'', lacht Vanessa. Al snel komt Mark de keuken in. Als hij vraagt wat ze aan het doen zijn laat Vanessa weten dat ze het bordje uit de muur aan het slopen zijn. ''Maak gewoon kapot joh'', aldus Mark. ''Nee, ik doe het netjes man'', laat Ivan weten. Ook wil hij de tegel er na afloop weer netjes inzetten. ''Haal er maar uit'', aldus Vanessa. ''Vanessa wil haar bordje terug'', laat Ivan weten. Het gaat om een houten blok met de tekst ''Vanessa rules''. Een blok wat in de muur vast zit. Volgens Vanessa zou Ivan het blok er uit halen als hij naar huis ging. ''Zo brutaal, doe je dit ook bij jou thuis. Jij ging weg en nu zit je ons huis te slopen terwijl het jouw huis niet meer is'', grapt Gina als ze de keuken in komt en ziet wat er gebeurd. ''Zie je wat je doet Vanes'', lacht Ivan. Het blok uit de muur halen is zo makkelijk nog niet. Hij zit met spijkers tegen de andere muur aangeschroefd. ''Ik wil de muur niet slopen. Dit vind ik stom'', laat Ivan weten. Met wat wrikken weet hij hem toch uit de muur te krijgen. ''Alsjeblieft Vanes''. Vanessa vind het maar bizar. ''We hebben niks gesloopt Ivan. Jammer!''0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.