Utopia bewoners staan op voor Goedemorgen Nederland. ~ Utopia Gekte

9/26/2016

Utopia bewoners staan op voor Goedemorgen Nederland.

1000 dagen Utopia!

Goedemorgen en welkom bij weer een hele speciale dag. Vandaag bestaat Utopia maar liefst 1000 dagen, joehoe! Heel Nederland zal het weten ook want verscheidene media gaan vandaag aandacht besteden aan dit bijzondere feit. Dat is dan ook de reden waarom om half zeven 's ochtends al verschillende bewoners uit bed zijn gekomen vandaag. Goedemorgen Nederland komt namelijk over de vloer met een cameraploeg! Al zijn ze om tien voor zeven nog altijd nergens te bekennen... Zo heel erg is dat niet, want alleen Jessie en Cees zijn écht wakker. Voor de rest slaapt zo goed als iedereen nog, net zoals we van ze gewend zijn.

Goedemorgen Nederland is het ontbijtprogramma van omroep WNL. Het wordt iedere werkdag van tien over zeven tot negen uur op NPO 1 uitgezonden. Net als Utopia is het programma live. Alleen is Goedemorgen Nederland wel écht een ochtendshow en doen de Utopianen vandaag even alsof ook zij 's ochtends leven. :-)

Om 6 uur 's ochtends was het Cees die als eerste zijn ogen opende. Hij fietste in de lucht vanuit zijn bed, iets wat leuk was geweest voor het item. Een half uur later is Jessie de volgende die zijn bed uit komt. Hij doet nu al een tijdje zijn best om Billy goed wakker te krijgen. Om kwart over zeven is nog altijd de helft niet wakker. En is ook de verslaggever nog nergens te bekennen. Dit terwijl ze op televisie al met de live-uitzending zijn begonnen. De presentatrice kondigde al kort aan dat er een verslaggever aanwezig is op het Utopia terrein. Ondertussen is de Telegraaf samen met NU.nl de eerste die bericht over 1000 dagen Utopia. Ook radiozender Qmusic heeft het nieuws gemeld. Het programma, een zoektocht naar de ideale samenleving, ging op 31 december 2013 van start bij SBS6 en beleeft maandag zijn 710e uitzending. Met kijkersaantallen tussen 450.000 en 600.000 kent Utopia een vaste schare volgers.

· Maandag 26 september is aflevering 710 van Utopia te zien.
· Totaal zijn er 22.838 minuten van Utopia uitgezonden bij SBS6.
· Maandag 26 september 2016 is Utopia totaal 24.000 uur live op internet te zien geweest.
· De inwoners van Utopia worden met 106 camera’s en 60 microfoons gevolgd. Website Utopia
· Totaal hebben ruim 16 miljoen mensen de website van Utopia bezocht. · De website van Utopia heeft bijna 240 miljoen pageviews behaald.
· Sinds de lancering zijn er meer dan 450 miljoen streamstarts geteld. Utopia feiten
· Op dit moment wonen er 16 inwoners op het Utopia terrein. · Er zijn 13 liefdesrelaties ontstaan in 1000 dagen Utopia. · Oud-inwoners Charlotte en Laura hebben nog steeds een relatie en wonen samen.
· Utopia Gekte heeft al bijna 9000 berichten geschreven over het wel en wee van het beloofde land.
· Totaal is er €1.216.055 euro verdiend in Utopia door de inwoners.
· Inwoners Gabriëlle en Ramona zijn samen in totaal 72 kilo afgevallen.
· Naar schatting is er 250 keer de liefde bedreven in Utopia.
· Utopia is elke werkdag van 19.30 uur tot 20.00 uur te zien bij SBS6
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.