Toch feest en ontspanning vandaag in Utopia. ~ Utopia Gekte

9/14/2016

Toch feest en ontspanning vandaag in Utopia.

Utopivakantie.

Hoewel Babyface is overleden gaat niet iedereen depressief zitten doen vandaag. Gina geeft aan niet de hele dag een bedroefde sfeer te willen. Rowena woont vandaag precies één jaar in Utopia en dat mag best gevierd worden. Daarnaast gaat ze ook gewoon lekker in de zon liggen en genieten van het mooie weer. De bewoners nemen namelijk nog een dagje extra vrij vandaag. Billy geeft aan straks wel ballonnen op te hangen om de boel een beetje te versieren. Rowena vind dat ze te weinig slapen in Utopia en Romy adviseert ook al aan Ramona om meer rust te pakken. Ook Bas krijgt ondanks het onverwachtse overlijden van Babyface ook iets nieuws om naar uit te kijken. Maandag komt World Animal Protection namelijk langs voor een kennismaking.

Verder lijkt het weer de dag van de kleffe stelletjes te worden. Zowel Ruud en Rowena als Jessie en Billy hangen weer constant om elkaar heen. Billy en Jessie liggen beide in een hangmat in het zonnetje. Rowena en Ruud zijn vooral binnen aan het plakken. Veel andere bewoners genieten ook buiten van de zon waaronder Gina, Cemal en Romy. Een duik in het zwembad om af te koelen zijn ze ook niet vies van.

Een paniekmomentje maken we ook mee. Gina heeft namelijk op een hommel gestaan die daarna gelukkig nog wel weg kon vliegen. Alleen is Gina daardoor gestoken in haar voet, met veel pijn als gevolg. En niemand mag haar voet aanraken of uitzuigen want ze heeft een voetenfobie. Ze dacht eerst dat het een plantje was toen ze iets scherps voelde. Maar dat bleek dus niet zo te zijn.

Bij BaasBeach gaat straks de muziek aan vanwege Rowena haar 1-jarige verblijf in Utopia. Steeds meer bewoners verzamelen zich al in en om het zwembad om te genieten van weer een vrije dag. Ze hebben wel een kinderfeestje afgezegd omdat iedereen zo verdrietig is.... Ahum.  De tandarts komt vandaag wel even langs voor Billy.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.