Teleurstellende look-a-likes komen Utopia in. ~ Utopia Gekte

9/09/2016

Teleurstellende look-a-likes komen Utopia in.

Wachten bij de poort.

Het is alweer vier uur 's middags en er gebeurt niet zoveel in Utopia. Jessie en Billy liggen buiten in het zonnetje met muziek in hun oren. Ruud is druk met zijn stukje land en het hok voor Bender. Cemal staat te schoffelen op de akker. En Bas is samen met Benjamin in de keuken te vinden. Eerder deze middag kwamen er zogenaamde look-a-likes van Romy, Benjamin, Rowena en Ramona binnen. Een groot gedeelte van de groep Utopianen was de look-a-likes aan het opwachten bij de poort. Het was een hoop lachen, gieren en brullen toen zij eenmaal binnen kwamen wandelen.

In de loods op de banken maken ze wat beter kennis met elkaar. En daar kunnen wij ze ook meteen wat beter onder de loep nemen. Het is sowieso al teleurstellend dat er slechts 4 look-a-likes zijn gevonden. En de look-a-likes die er dus zijn vind ik nou niet bepaald op de bewoners lijken. Ik zou zeggen, geef je snel op als jij op één van de 16 inwoners van Utopia lijkt. De concurrentie is matig en je kan maar zo twee VIP kaarten winnen voor het 1000 dagen feest. Betekent wel dat je dan ook aan de bak moet daar. Wie wil dat nou niet?

Ik moet er wel bij zeggen dat ze allemaal hun best doen om er iets van te maken. Ramona wil bijvoorbeeld wel een pruik bestellen voor haar look-a-like. En met een beetje make-up en dezelfde kleding kan het toch nog goedkomen. 
2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.