Spannende tijden breken aan in Utopia. ~ Utopia Gekte

9/24/2016

Spannende tijden breken aan in Utopia.

De agenda.

Ik zeg een hele goedemorgen en welkom bij een nieuwe sprankelende dag vol Utopia! Spannende tijden breken weer aan de komende tijd. Allereerst krijgen we vandaag te horen of de bewoners miljonair zijn geworden na het succesvolle 1000 dagen feest, of dat ze nog een tijdje moeten werken om uit de min te komen. Maandag staat een spektakel op de agenda omdat er 10 oud Utopia bewoners komen lunchen. Die dag bestaat Utopia namelijk exact 1000 dagen. En de nominaties komen er ook heel snel weer aan.

Zaterdag 1 oktober 2016: De bekendmaking van drie potentiële nieuwe Utopia bewoners.
Maandag 3 oktober 2016: De dag dat we met zijn allen de bewoners weer mogen nomineren.
Dinsdag 4 oktober 2016: De dag dat de bewoners elkaar moeten gaan nomineren. 
Woensdag 5 oktober 2016: De twee potentiële kandidaten met de meeste stemmen betreden het terrein van Utopia.
Zondag 9 oktober 2016: Die dag moet één van de twee nieuwkomers Utopia alweer verlaten.
Maandag 10 oktober 2016: De meest spannende dag waarop we te horen krijgen wie van de huidige bewoners naar huis wordt gestuurd. De nieuwe bewoner krijgt uiteindelijk de eer om één van de genomineerde bewoners te elimineren. Het kan maar zo heel spannend worden, tenzij Cees naar huis wordt gestuurd omdat hij die dag 15 maanden in Utopia zit. En iedereen weet dat hij sowieso naar huis gaat een dezer dagen.

Mee stemmen is alleen mogelijk met een (gratis) paspoort0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.