Spannend! Billy en Ruud ondervragen elkaar! ~ Utopia Gekte

9/06/2016

Spannend! Billy en Ruud ondervragen elkaar!

Verliefd. Maar wie op wie?

De schommelstoel is weer in gebruik genomen door enkele bewoners. En dat betekent dat er een goed gesprek aan zit te komen! Het gaat om Ruud en Billy, zij kletsen even bij. Met name over wat er laatst is voorgevallen tijdens hun openhartige gesprek. Ruud is erg benieuwd of Billy de waarheid heeft gezegd tegen Jessie. Namelijk dat zij Ruud stiekem nog wel ziet zitten. Misschien wel meer dan ze zou willen... Maar, nu blijkt dat Ruud alles verkeerd heeft geïnterpreteerd als we Billy mogen geloven.

''Ik hou wel van je, maar het is meer alsof je mijn broer bent. Het is niet dat ik een relatie met je wil. Dat is ook niet wat ik gezegd heb in het bad. Dat is toch zo'', vraagt Billy. Ruud twijfelt en zegt niks.''Nadat het gebeurt was met Jessie wist ik al dat je snel weer bij hem zou zijn'', zegt Ruud even later. Billy is het niet met Ruud eens. Ze is van mening dat ze echt voorzichtig doet met Jessie. ''Ik wil weten wat voor vlees ik in de kuip heb en dat weet je echt niet binnen 5 maanden. En hij heeft geduld en begrijpt het. Na wat er gebeurd is is dat niet meer dan normaal. Maar ik zal niet ontkennen dat ik gevoelens heb'', legt Billy uit. ''Prima. Het is jouw leven'', laat Ruud weten.

Vervolgens kaatst Billy de bal terug en begint ze over Rowena. Ze is benieuwd hoe het nou tussen die twee zit. ''Als er echt iets zat dan was het al wel gebeurd. Voor mij is het alleen flirten. En als puntje bij paaltje komt weet ik niet of ik het wel doe'', aldus Ruud. Billy gelooft hem niet helemaal. En ze weet zeker dat Rowena niet weet dat Ruud er zo over denkt. ''Ik vind het wel goed zo, maar zeg niet dat het nooit zal gebeuren'', verklaart Ruud. Billy zegt er al lange tijd benieuwd naar te zijn. ''Het oogt totaal anders dan wat je zegt. Dus daarom kan ik het maar beter gewoon vragen. Was dit het'', vraagt Billy lachend. Ze knuffelen en Billy geeft aan dat Ruud haar zwakke plek is. ''Misschien kan je Rowena even helpen, dan kan je een goed gesprek met haar voeren'', adviseert Billy nog. 
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.