Ruud zegt dat Jessie en Romy hebben gezoend. (Video) ~ Utopia Gekte

9/01/2016

Ruud zegt dat Jessie en Romy hebben gezoend. (Video)

''Een beetje stoken''.

Het begint flink uit de hand te lopen in Utopia. Alles is veroorzaakt door overmatig drankgebruik vannacht waardoor Jessie iets té intiem is geweest met Romy. Ruud was net in gesprek met Billy en toen kwam er een hele lange streamlock. Hij stuurde aan op een relatiebreuk en stookte de boel zelfs extra op bij Cemal. Na de streamlock staat Ruud opeens bij Romy in de slaapkamer. Hij vraagt meerdere keren of het alleen een kus in de nek was, of meer dan dat. Romy ontkent dat er meer is gebeurd en zegt dit hoofdstuk al te hebben afgesloten. ''Mensen mogen denken wat ze willen'', zegt ze. Ze kan ook niet op iemand als Jessie vallen. Er volgt alweer een streamlock...

Buiten vind Ruud na het roken van een sigaret de sleutel van de kluis. Deze is Jessie kwijtgeraakt. ''Mooi dat ik hem nu heb'', zegt Ruud trots. Hij loopt meteen naar Jessie toe en geeft de sleutel terug. ''Ruud, wat bedoel je met dat de beelden andere dingen zeggen? Ik wist niks meer dus ik ben naar Romy gegaan. Alles wat zij heeft verteld is wat ik weet. Ik had het ook kunnen laten voor wat het is, maar ik ben wel naar Billy toe gegaan'', legt Jessie uit. Ruud zegt dat Romy wel vaker liegt en dat het meer is geweest dan een kusje in de nek. ''Je hebt gewoon gezoend. Sorry man'', vertelt Ruud. Hij loopt weg en zegt vervolgens 'denk ik' tegen Bas. Hij vraagt wat hij bedoelt en Ruud legt het uit. Hij denkt dat Romy en Jessie meer hebben gedaan. ''Maar ik zit de boel gewoon een beetje op te stoken'', lacht Ruud trots.

Jessie loopt de paarse slaapkamer in. Billy volgt al snel. Hij vertelt dat ze meer hebben gedaan volgens Ruud. Billy weet het allemaal niet meer. ''Onderaan de streep komen we op hetzelfde uit. Ik moet even heel goed gaan nadenken. Dit gezeik heb ik geen zin in, ik moet gaan nadenken wat ik wil. Ik kan hier niet overheen stappen of zomaar zeggen dat het goed is. Ik verloochen mezelf gewoon'', aldus Billy. Jessie geeft aan dat hij deze informatie eerst ook niet had. Anders had hij het wel meteen gezegd. Beide bewoners weten niet meer wat de waarheid is. Ondertussen staat Ruud trots voor de spiegel in de badkamer met een bak yoghurt in zijn handen. Zijn missie lijkt geslaagd te zijn.

Toeval of niet, Ruud spreekt wel de waarheid. Jessie en Romy hebben elkaar inderdaad gezoend. Dit blijkt uit videobeelden die Talpa online heeft gegooid. (Zie foto 2) Ook heeft Romy meerdere keren kusjes gegeven op de wang van Jessie. Jessie stapt op Romy af en vertelt haar het slechte nieuws. Zij gaat dit meteen met Ruud er bij bespreken en we krijgen nogmaals een streamlock. 0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.