Ruud zegt Billy niet verliefd te zijn op Rowena. ~ Utopia Gekte

9/04/2016

Ruud zegt Billy niet verliefd te zijn op Rowena.

Billy en Ruud in bad deel 1.

De hele dag hadden Jessie en Billy al een beetje ruzie. De aanleiding van dit alles is dat Ruud en Billy weer samen in bad zouden gaan. Billy ging er vanuit dat Jessie dit erg zou vinden, maar dat was dus niet zo. Wat hij waarschijnlijk wél erg gaat vinden is wat Billy allemaal gezegd heeft toen zij in samen in bad lag met Ruud!

We beginnen bij het begin. Het is laat, zo'n 10 uur 's avonds en dus ook donker buiten. Het welbekende bad waar Ruud en Billy voorheen altijd samen in zaten wordt gevuld. Het duurt een poosje tot ze de juiste temperatuur hebben gevonden. Tussendoor moeten ze ook nog eens een plasje doen buiten omdat het allemaal zo lang duurt. Uiteindelijk kunnen ze toch nog genieten van hun bad, wat ongetwijfeld oude herinneringen oproept bij beide partijen.

Ruud is degene die als eerste een interessante uitspraak doet. Hij zegt niet verliefd te zijn op Rowena. Waarheid of niet, we zullen hem maar op zijn mooie zwarte ogen moeten geloven. Voor Billy is het wel een opluchting. Pas nu is echt duidelijk te merken hoe zij vreesde dat Ruud en met Rowena vandoor zou gaan. Ze vraagt dingen als 'dus je wilt niet met haar naar bed'. Ook zegt ze overduidelijk te zien dat Rowena wel verliefd is op Ruud. ''Dat zie je aan alles''.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.