Ruud wil dat Rowena zijn neus leeg zuigt met een rietje ~ Utopia Gekte

9/19/2016

Ruud wil dat Rowena zijn neus leeg zuigt met een rietje

De aftrap van de feestweek

We schreven net al dat er gezellige bezoekers het terrein op waren gekomen. Inmiddels zitten ze dus allemaal gezellig buiten aan de picknick tafel, waar Gina en Rianne met de feestelijk versierde drankjes rondgaan. Benjamin is inmiddels uit Le luifel en is voor de groep gaan staan. ''Jullie krijgen allemaal van Gina en Rianne een welkomstdrankje''. Ook wil hij namens alle Utopianen de bezoekers hartelijk welkom heten. Vandaag is de aftrap van de feestweek omdat ze bijna 1000 dagen bestaan en Benjamin vind het leuk dat ze dat met hun kunnen vieren. Straks komt er een lekkere BBQ en er komt ook nog een DJ. Dus na het eten kunnen ze ook nog gezellig met zijn allen gaan dansen. Ook krijgen de bezoekers natuurlijk nog een rondleiding, maar eerst wil Benjamin proosten op dat hun daar allemaal zijn en op duizend dagen Utopia. Na het proosten haalt Benjamin bezoeker Maurice naar voren. Maurice is namelijk jarig geweest in september en daar moet natuurlijk voor gezongen worden. Met zijn allen zingen ze dus een verjaardagsliedje voor hem. Na het zingen is Maurice een beetje emotioneel. Hij is er duidelijk door geraakt. ''Gefeliciteerd jongen. Mooie dag'', aldus Benjamin. Meerdere bewoners komen hem daarna feliciteren. ''Gefeliciteerd en leuk dat je er bent. Je ziet en prachtig uit'', laat Rowena weten.

Ramona horen we zeggen dat ze nog wat truitjes gaat afmaken en Ruud zit al snel met zijn rietje in zijn neus te peuteren. Rowena lijkt dat geklier maar niks te vinden. ''Doe normaal'', zegt ze. Ruud kwam net namelijk ook al met het idee om het rietje in zijn neus te doen en dat Rowena aan de andere kant van het rietje zijn neus dan leeg zuigt. Maar daar ging Rowena niet positief op in. Billy zou het in jaar één misschien wel gedaan hebben. We weten namelijk nog van het eerste jaar dat ze toen in elkaars neus zaten te peuteren en elkaars snot zaten op te eten. Hoe dan ook, ondanks de vieze ideeën van Ruud hebben ze wel de grootste lol. Er worden aardig wat grappen gemaakt en ook Dominique en Bas die tegenover die twee zitten moeten er om lachen. In de keuken zien we Romy en Billy eten klaarmaken en Victoria kletst buiten ondertussen vrolijk verder met de bezoekers. Rowena zien we niet veel later de was in de wasmachine of droger doen en Cees zien we uiteindelijk samen met Billy en Victoria een rondleiding geven aan de bezoekers. Ook dat moet gebeuren.Zingen voor Maurice

1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.