Ruud vind dat Billy Jessie moet dumpen. ~ Utopia Gekte

9/01/2016

Ruud vind dat Billy Jessie moet dumpen.

Billy heeft niemand nodig?

We weten inmiddels waarom Ruud uitgebreid voor de spiegels is gaan staan. We dachten dat Jessie met Ruud wilde praten, want daar vroeg Jessie om. Maar hij is niet de enige. Ook Billy is toe aan een gesprek met Ruud. Zij lopen eerst samen naar buiten.

''Gisteravond was er natuurlijk aardig wat drank in de man. Romy en Jessie waren een beetje om elkaar heen aan het hangen. Ze zeggen dat er niet veel gebeurt is, behalve een kus in de nek. Maar daar gaat het mij niet om. Ze wilde niet verder met Jessie. Als Romy geen nee had gezegd was het wel gebeurd, dus ik voel mij zwaar genaaid en dat heb ik ook gezegd. Kijk, waar het op neerkomt is dat ik duidelijk tegen Jessie heb gezegd niet voor deze bullshit te zijn gekomen. Ik ben al een principe over gegaan door te doen wat ik heb gedaan. Ik ben genaaid. Zo voelt het en ik wil dit met jou bespreken. Jij kent me. Ik heb me echt heel erg verweerd en gezegd wat ik er van vind en dat ik teleurgesteld ben en hem niet meer vertrouw. En dat het niet zomaar goed is. Ik ben hier gekomen voor mezelf. Op dit moment breekt hij meer af dan wat goed voor mij is. Ik ben hier voor mezelf en het gaat super goed met me'', aldus Billy.

Ruud noemt Jessie een hypocriete lul. Hij zou nooit doen wat hij zegt en wijst anderen er wel op. Hij zou zelfs meeliften op het succes van Billy. Zij geeft aan ook echt op hem te zijn afgeknapt. Ze vertrouwt het niet en weet zeker dat Jessie de koffer in was gedoken met Romy als zij dat toe zou laten. ''We gaan veel stappen terug en dan gaan we het maar eens zien'', aldus Billy.

Ruud stuurt aan op een relatiebreuk omdat Billy niemand nodig heeft. ''Als je al zo ver gaat zonder camera's, hoe zou hij dat dan buiten doen'', vraagt Ruud zichzelf hardop af. Billy is het er mee eens. Ze is echt op hem afgeknapt. Toch gaat ze Jessie niet meteen dumpen, ze geeft hem nog een kans. Wel benadrukt ze voor zichzelf in Utopia te zijn en geen zin te hebben in deze bullshit. Ruud vraagt of Cemal dit ook allemaal al weet. Hij is zelfs van plan om naar Jessie toe te gaan. ''Als hij het niet zegt doe ik het'', besluit Ruud. Billy vertelt snel dat Cemal al op de hoogte is en dat ze niet echt hebben gezoend.

''Het gaat mij er om wat er is gebeurt en dat hij niet met mij moet lopen f*cken'', horen we Billy nog zeggen voor de streamlock. Na de streamlock loopt Cemal langs. Ruud zegt dat er meer is gebeurt dan een kus in de nek. Daardoor valt er een stilte bij Cemal. Hij denkt niet dat Romy tegen hem zou liegen. Ruud blijft de boel 'opfokken' door te zeggen dat er meer is gebeurd. Na dit korte gesprekje met Cemal besluit Ruud om Jessie er bij te roepen. ''Praat jij met Cemal of doe ik het'', vraagt hij. Er volgt wederom een streamlock.  Ditmaal een nog veel langere streamlock waardoor we weer veel moeten missen...
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.