Ruud tegen Rowena: ''Als je dat vind moet je naar huis gaan''. ~ Utopia Gekte

9/16/2016

Ruud tegen Rowena: ''Als je dat vind moet je naar huis gaan''.

Utopia als sociale werkplek.

''Wat een onzin hé'', roept Ruud naar Billy die staat te vegen buiten. ''Zo meteen gaat het regenen en dan weet ik wel weer hoe laat het is'', lacht Billy. ''Ik werk me helemaal de pleuris hier'', grapt Ruud sarcastisch. Hij moppert ook over Ramona die toevallig vandaag met migraine de grote afwezige is tijdens het opruimen van het terrein. Billy veegt her en der een beetje troep aan de kant. Ze verplaatst alles een centimeter of 10 zodat het aan de kant ligt en daar is alles mee gezegd. ''Het is net een sociale werkplek'', is de mening van Jessie. Billy lacht en zegt dat zijn uitspraak precies klopt. Ze zitten nu weer op het rokersbankje en hebben samen de grootste lol door deze 'opruimdag'.

Waar Billy en Jessie samen constant lachen zit Rowena binnen in de woonkamer wederom in een flinke dip. Samen met Ruud heeft ze een gesprek over haar gevoelens. Ze zegt zelfs dat haar hele leven 'naar de tyfus is'. Een uitspraak waar Ruud nogal van schrikt.

''Je moet niet zeggen dat je leven naar de tyfus is. Als je dat vind dan moet je naar huis gaan. Je leven is niet naar de tyfus. Dat is een hele rare uitspraak'', vind Ruud. ''Ja maar mijn hele leven is toch anders. Ik ben gewoon boos op de wereld. Ik ben echt woest. Op alles en iedereen. En zoals je zegt, dan ga je naar huis. Zo voelt het soms wel. Het is toch niet leuk meer om hier nog te zijn op zo'n manier. Ik vind het geen flikker aan. Ik sta ook klote opgesteld, ik moet het ook allemaal verwerken wat er is gebeurd. Weeeeer zo'n dag. Ik kan het niet allemaal verwerken hoe het is gelopen'', zucht Rowena. Ruud vind het niet meer dan normaal en geeft aan dat ze zich heus wel kut mag voelen. ''Ik wil gewoon vrolijk zijn'', laat een bedroefde Rowena weten.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.