Ruud roddelt tegen Billy over Rowena. ~ Utopia Gekte

9/04/2016

Ruud roddelt tegen Billy over Rowena.

Utopia ontwaakt.

Ik wil best goedemorgen zeggen, maar de middag is inmiddels alweer aangebroken. Toch gaan we nog even terug naar vanmorgen. De meeste bewoners hebben deze zondag voor een uitslaapdagje gekozen.  Pa na 10 uur 's ochtends komt de boel weer een beetje tot leven. Ruud en Jessie hebben elkaar kort gesproken. Ruud gaf aan niet tussen Jessie en Billy in te willen zitten. En Jessie hoopte op zijn beurt dat hij met vragen over Billy altijd bij hem terecht kan. Dat is geen probleem, Ruud kent haar door en door.

Uiteindelijk gaat Jessie sporten. Zonder Billy. Zij was wat later wakker dan we van haar gewend zijn. Samen met Bas en Dominique zit ze om half elf op het rokersbankje. Ze zegt zich weer goed te voelen nu ze alles eruit heeft kunnen gooien. Ook aan Ruud vertelt ze zich weer goed te voelen. En ze is van mening dat Ruud gegroeid is doordat hij zo volwassen met haar om ging. Ondertussen trekt Ruud een rare bek over Rowena richting Billy. Hij zegt dat Rowena zich sinds gisteravond en nacht opeens heel anders gedraagt. Rowena was vannacht al niet zo blij met alle nieuwe ontwikkelingen. Billy zegt dat hij dat al kan verwachten van haar. Als het even tegen zit heeft Rowena straks én geen Barry meer én geen Ruud. Dan is de chaos helemaal compleet in Utopia, mochten Ruud en Billy toch weer bij elkaar komen... De ogen van Billy zijn zo enorm opgezwollen dat ze er gewoon met een ijsklontje overheen moet wrijven!

Er is ook nieuws omtrent eend Babyface. Hij werd gisteren naar het vogelhospitaal gebracht. Zijn pootje is gelukkig niet gebroken. Er zat een ontsteking en daar krijgt hij nu antibiotica voor. Ruud blijft tussendoor roddelen over Rowena tegen Billy. Hij zegt dat ze zich heel anders gedraagt wanneer Ruud bij Billy in de buurt is. ''Dan gaat ze tof doen'', aldus Ruud. Billy praat ook nog met Victoria over het voorval. Het was allemaal een paniekaanval en ze weet niet meer wat ze gezegd heeft. Na 12 uur praat Billy ook weer met Jessie. Hij komt net uit de zenderkamer dus dan weet je al hoe laat het is. Eigenlijk zeggen ze niks nieuws tegen elkaar. Billy kan zich niet meer 1, 2, 3 herinneren wat ze allemaal tegen Ruud gezegd heeft gisteravond. Het hele drama tussen Ruud, Billy, Jessie, Rowena en Barry zal nog wel even voortduren... Ruud wandelt regelmatig binnen bij Jessie en Billy. Hij zit Jessie op te jennen over dat hij hem en #TEAMJESSIE groot heeft gemaakt. En dat Billy eerlijk moet zijn. Billy blijft echter wazig en biecht niet op dat ze liever met Ruud in bed ligt dan met Jessie. Jacco heeft wat dat betreft een betere dag vandaag. Zijn bezoek komt namelijk net binnen rijden, gezellig! 


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.