Ruud ontdekt viezigheid in zijn bed. ~ Utopia Gekte

9/27/2016

Ruud ontdekt viezigheid in zijn bed.

Post voor Rianne.

Ik zeg een hele goedemorgen en welkom bij dag 1001 van Utopia! Ruud heeft de hele avond doorgebracht met Rowena en Ramona. Ruud, Ramona en Rowena zijn veel aan het roddelen over Rianne. Zij zou heel close met Ivan hebben gedaan terwijl ze hem niet kent. En tegen Bjorn zou ze gezegd hebben dat 'hoge bomen veel wind vangen'. ''Ze denkt dat ze helemaal de bom is. Waarom doet ze zo raar man'', moppert Ruud. ''Wie ben jij man, ik hoor je nooit'', vult Ramona aan. Als Rianne de vide op komt lopen is het meteen stil.

Doordat Ruud zo'n drukke avond had ontdekte hij pas rond 1 uur 's nachts wat er allemaal op zijn matras is gelegd in de caravan. Emil en Giorgio haalden gistermiddag een grap uit met zijn caravan. Ze bekladden de buitenkant niet alleen met graffiti, maar ze hebben dus ook een laag stro op zijn matras gelegd. Zodra het matras eenmaal goed is uitgeklopt en hij zijn lange, grote, dikke pieliewielie weer heeft geleegd achter de caravan kan ook hij eindelijk gaan slapen.

Verder is er niks bijzonders gebeurd de afgelopen nacht. Ook deze ochtend verloopt heel rustig. De bewoners slapen uit en worden op hun gemakje wakker. Gina ligt nog ziek op bed, een aantal bewoners computeren en Rianne heeft post ontvangen. Ze krijgt te horen dat ze meer van zich af moet bijten en veel te lief is voor Utopia. Ze moet meer aan zichzelf denken en zichzelf niet op de tweede plek zetten. 

1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.