Ruud maakt Billy gek. Billy: ''Ik kan je echt wel iets aandoen als je dit doet'' ~ Utopia Gekte

9/19/2016

Ruud maakt Billy gek. Billy: ''Ik kan je echt wel iets aandoen als je dit doet''

''Dan kan ik hem door het raam heen tiefen gewoon''

Om acht uur is Rianne al een tijdje vervelend bezig. Terwijl iedereen wil chillen is zij weer druk aan het werk. Niks mis met druk werken alleen heeft iedereen er last van. Ze is iets aan het maken bij de deur, maar het apparaat wat ze daarvoor gebruikt maakt een heel irritant geluid waar iedereen gek van word. Ruud sprak haar al aan of ze dat niet morgen overdag kan doen, maar Rianne wil het afmaken. Ook Billy word er gek van en vraagt of het niet morgen overdag kan, maar Rianne trekt zich niks van haar medebewoners aan. ''Het is echt alleen dit blokje hier nog'', laat ze weten. ''Ramona wil ook slapen'', reageert Billy. ''Het is echt nog maar een paar minuten'', verzekerd Rianne haar. Jacco en Karin liggen ondertussen in een deuk op de bank. ''Komt er nog één bij en nog één. Het is net televisie hier'', aldus Karin. Het duurt niet lang voor de volgende er wat van komt zeggen. ''Wat is dit. JEZUS! Kan het wat zachter. Ik ben er klaar mee! Zit je me op te jagen'', vraagt Ramona. Zodra het even later weer rustig is is de sfeer meteen weer beter. Billy zegt te willen testen hoe mensen daar reageren op een normale vraag. Karin ziet dat wel zitten en vraagt Gina iets. Wat Gina zegt kunnen we niet verstaan, maar ze schijnt raar te reageren. Vervolgens is Ruud aan de beurt. ''Hé Ruud, hoe gaat het met je'', vraagt Billy. ''Hoezo'', reageert Ruud. Billy en Karin liggen in een deuk.

Waar Rianne gestopt is met medebewoners irriteren, gaat Ruud er rustig mee verder. Hij heeft een fluitje gevonden en is non-stop irritant aan het fluiten. ''Ruud serieus! Je weet dat ik hier gek van word. Ah nee, dit is pas echt... Ik kan je echt wel iets aandoen als je dit doet'', roept Billy geïrriteerd. Maar Karin moet er juist hard om lachen. Terwijl Ruud verder gaat met fluiten vertelt Billy een verhaal over wat er thuis weleens gebeurde toen ze nog met Ruud was. ''Dan kan ik hem door het raam heen tiefen gewoon'', aldus Billy. Ruud gaat ondertussen gewoon lekker verder met fluiten en loopt Billy echt uit te dagen door achter haar te gaan staan en in haar oren te fluiten. ''Ruud! Nou is het klaar, serieus echt ophouden! Echt vervelend ben jij'', schreeuwt Billy. Ook probeert ze hem te pakken, maar dat mislukt. ''Ruud hou op, ik smeek het je om op te houden. Ruud echt ik smeek het je. Ik word gek! Ik word echt helemaal gek. Ruud hou op!'' Billy probeert hem te slaan, maar ook dat lukt niet. ''Ik word er echt link van. Hij weet het, dat is het hele probleem'', aldus Billy. Terwijl Billy echt geïrriteerd is gaat Karin stuk van de lol. Ook wij kunnen het moeilijk drooghouden. Hoe irritant het voor Billy ook moet zijn. Het toneelstukje ziet er van achter een beeldscherm erg grappig uit.

Gelukkig besluit Ruud toch maar te stoppen. ''Nou. Nu ben ik helemaal stuk. Echt helemaal stuk, Leuk!. Super, bedankt. Superbedankt'', aldus Billy. ''Hé, wat een rust'', vult Karin aan. ''Dan krijg ik wraak want dan wil ik het terug doen. Dat is nog veel erger'', vertelt Billy. Maar de rust is niet voor lang terug gekeerd want plots begint er iemand te pingelen op een gitaar. ''Daar heb je er nog eentje. Waar heb ik dit aan verdiend? [...] Kun je je voorstellen dat ik daar een relatie mee heb gehad'', vraagt Billy. ''Jawel, eigenlijk wel'', lacht Karin. ''Ja, eigenlijk passen jullie heel goed bij elkaar'', reageert Billy sarcastisch. ''Ja'', lacht Karin.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.