Ruud is vandaag weer een beetje rebels. ~ Utopia Gekte

9/22/2016

Ruud is vandaag weer een beetje rebels.

1000 dagen feest.

De middag is inmiddels aangebroken en wonderbaarlijk genoeg lijkt iedereen wakker te zijn. Er wordt zelfs gewerkt door veel Utopia bewoners! In Le Luifel zien we dat Gina alle drap uit de frituurpan aan het scheppen en schrapen is. Niet dat ik veel verstand heb van frituurpannen, maar dat je er zoveel vieze zwarte drap uit kan schrapen... Kan niet anders dan dat ze veel te lang gebakken hebben in hetzelfde vet! Gelukkig serveren ze morgen dus wel verse friet en snacks uit nieuw vet, dus daar hoef je je geen zorgen om te maken. Op de achtergrond zien we iemand ook alle dixies schoonspuiten met de hoge druk. Ook Rianne en Benjamin lopen druk over het terrein heen. In de keuken is Cemal met een oneindige stapel aardappelen bezig. Cees maakt volgens mij een ontbijtje voor zichzelf. Rowena en Ramona oefenen alvast voor hun optreden morgen.

Tussen alle voorbereidingen door is er ook bezoek geweest in Utopia. Bas heeft deze ochtend het as van Babyface in ontvangst mogen nemen. Eric van het vogelhospitaal is dit komen brengen. De urn met het as staat nu naast de andere urn van Face, in de caravan. Naast deze urn met as zijn er ook nog levende dieren ter wereld gekomen in Utopia. We tellen minstens 10 nieuwe kuikens in de stal! (Zie foto 2)

Verder hebben Jessie en Billy het zoveelste gesprek met elkaar gehad. Samen op het rokersbankje spraken ze kort over hoe ze met elkaar om moeten gaan vanaf nu. Jessie geeft aan dat ze de juiste omgangsvorm met elkaar moeten gaan vinden en ontdekken. Ook vinden beide bewoners het goed dat ze veel afleiding hebben overdag.

Ook is er een kort centraal geweest waarin Rianne alle taken verdeelde. Het was nog even een korte briefing zodat iedereen weet wat er vandaag nog moet gebeuren. En natuurlijk wat er morgen moet gebeuren. Ondanks dat de bewoners vrij zijn hebben ze wel hun verantwoordelijkheid te nemen. Vanavond komt er een of andere ballonnen figuur waarmee ze 1000 ballonnen op gaan blazen. Ruud is eigenlijk de enige die klaagt over van alles en nog wat. Alles zou op het laatste moment gebeuren - zoals altijd in Utopia - en daar stoort hij zich mateloos aan. In plaats van zijn medebewoners te gaan helpen gaat hij achter een deal aan voor zichzelf. Volgens mij gaat Ruud make-up verkopen in Utopia als alles doorgaat. Beautygoeroe Ruud gebruikt zelf elke dag bronzer voor zijn bruine teint en natuurlijk wat oogpotlood onder zijn ogen. Wie weet bereikt hij nog eens wat en levert hij ook nog eens geld op voor de BV. Hij mopperde net nog niet zijn hele leven te gaan werken, maar wél snel met pensioen te willen gaan. Dus snel aan de slag dan maar... Vooralsnog zien we hem alleen maar voor de spiegel(s) staan om zichzelf te bewonderen. En moppen... ''Ik wordt moe van al die mensen die ambitie hebben om te zingen'', zegt hij tegen Cees. Laatstgenoemde deelt zijn gevoel. Ik zeg maar zo; beter ambitie hebben voor iets, dan hele dagen voor de spiegel staan staren naar niets.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.