Ruud is boos op Billy omdat ze stookt. ~ Utopia Gekte

9/14/2016

Ruud is boos op Billy omdat ze stookt.

''Hij is niet verliefd op jou''.

Tijdens het ondergaan van de zon mogen de Utopianen genieten van muziek. Deze keer staat Bas achter de draaitafel bij het cordwood huisje. Veel bewoners dansen lekker mee en gaan uit hun dak. Ook de alcohol wordt weer rijkelijk naar binnen gegoten. Of het de schuld is van de drank durf ik niet te zeggen, maar de avond loopt weer uit op een fiasco...

Nietsvermoedend ligt Rowena lekker in de hottub te relaxen. Ruud hangt er gezellig bij op de rand. Tot Billy er plotseling bij komt staan om de boel een beetje op te stoken. Ze maakt Rowena duidelijk wat Ruud allemaal aan haar heeft verteld. Zoals dat hij niet verliefd is op Rowena. Ruud kan niks anders doen dan dit bevestigen, al heeft hij dit naar eigen zeggen al eerder tegen Rowena verteld. Door de vele streamlocks is er verder weinig lol aan te beleven.

Iets later is Rowena de hottub alweer uit en rookt zij een sigaret. Ruud besluit vervolgens om verhaal te halen bij Billy. Hij vind het natuurlijk niet leuk dat Billy dit gedaan heeft en hij is dan ook zichtbaar boos. Hij geeft veel om Rowena en wat er verder speelt gaat Billy eigenlijk niks aan. Nog later op de avond barst de bom bij Billy. Dit lees je zo in een nieuw bericht!
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.