Ruud en Rowena zijn stapelgek op elkaar. ~ Utopia Gekte

9/28/2016

Ruud en Rowena zijn stapelgek op elkaar.

Kusjesdag.

In tegenstelling tot Billy en Jessie konden Ruud en Rowena het gisteravond wel erg goed met elkaar vinden. Eerst liggen ze op de bank in de woonkamer aan elkaar te friemelen. En later gaan ze achter de computer verder. Rowena bekijkt heel veel foto's. De lelijke foto's van zichzelf moet ze verwijderen. Ook ziet ze foto's van Ruud voorbij komen. ''Heb ik nou iets met deze jongen'', vraagt ze. Ruud zegt meteen ja. Later bevestigd hij dit nogmaals door te zeggen dat zij hem aan de haak geslagen heeft. Rowena noemt het de hoofdprijs. Ze kussen elkaar op de mond, op de wang, op elkaars handen en hangen in elkaars armen. Zelfs een smeuïge tongzoen ontbreekt niet.

Als ze klaar zijn met klef doen bij de computers gaan ze samen hun tanden poetsen. Om vervolgens naast Ramona op de vide weer bovenop elkaar te duiken. Ramona ligt daar nog wakker met de mobiel in haar hand. Ruud en Rowena knuffelen en kruipen bij elkaar onder de dekens. Ook op de vide zoenen ze elkaar nog eens liefdevol op elkaars lippen. Veel spannends gebeurde er deze nacht verder niet. Ruud ging uiteindelijk naar buiten toe om dieren Piet en Bender wat extra aandacht te geven. Diep in de nacht kroop Ruud braaf zijn eigen bedje in.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.