Ruud en Rowena officieel een stelletje. ~ Utopia Gekte

9/11/2016

Ruud en Rowena officieel een stelletje.

Duurde even...

Kroegtopia was nou niet bepaald druk te noemen gisteravond. En ook niet altijd even gezellig als het zou moeten zijn. De bewoners die écht niet zonder drank kunnen mochten alsnog gewoon drinken. Dit tot groot ongenoegen van onder andere Victoria en Jessie. Laatstgenoemde zegt nooit meer ergens over te gaan stemmen want het heeft toch geen zin. Ook Cees had niet zo'n goede avond omdat zijn voorstelling sinds gisteren uit de agenda is geschrapt. En nu heeft Romy die lege plek al opgeëist. Ramona schijnt de voorstelling uit de agenda te hebben gehaald omdat ze dacht dat deze niet meer door zou gaan. Dus hier is het laatste woord nog niet over gezegd. Ook heeft Romy haar schuldenbarometer uit de loods gehaald. En verder staat Jacco voor een zo goed als lege loods een liedje te zingen. Voor zover je het zingen kan noemen. Het is zeg maar nog geen André Hazes Jr. niveau.

Door naar wat sappiger nieuws want het was een trieste bedoening gisteren in Utopia. Er gebeurde de hele dag niks waarbij ik de behoefte voelde om te gaan schrijven. Tot het wat later begon te worden gisteravond. Ruud en Rowena zijn nu namelijk wél officieel een stelletje. We wisten het natuurlijk allemaal al, maar het bleef speculeren. Ze komen er nu zelf ook open en bloot voor uit. Na tienen knuffelen ze samen in het weiland. Ruud zegt daar al zich zwaar in te houden omdat hij haar anders de hele tijd zal zoenen. Over 10 dagen komt haar bezoek, maar ze wacht niet meer. Ze is verliefd op Ruud, en hij op haar. Ruud zegt er wel bij dat hij echt een stoer beest is, hoe lief hij ook doet tegen Rowena. Lees hier meer over hun prille relatie!
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.