Ruud deelt de lakens met Jessie en Billy. ~ Utopia Gekte

9/15/2016

Ruud deelt de lakens met Jessie en Billy.

Achterbanredacteur.

Een uiterst vreemd tafereel deed zich gisteravond voor. Ruud kroop uit het niets bij Jessie en Billy in bed die of bezig waren met de liefde bedrijven of met slapen. Jessie staart Ruud wat aan, kan dit soort geintjes niet waarderen en loopt al snel naar buiten om te gaan roken. Billy volgt later ook en zij neemt het Jessie kwalijk dat hij er op reageerde. Volgens haar had hij Ruud beter kunnen negeren. Daarom is zij wel wat langer met Ruud in bed blijven liggen... Het is dat Ruud als eerste weer opstond en wegliep anders lagen ze nu nog samen in bed. :-) Billy zelf had namelijk de grootste moeite om haar lach in te houden.

Verder is er gisteravond en nacht voor zo ver ik weet niks spannends meer gebeurd in huize Utopia. De voetjes van Cees gaan weer vroeg de lucht in om een stukje te fietsen. Hij heeft een of andere afspraak waarvoor hij Utopia even mag verlaten.

Inmiddels is het bijna 9 uur 's ochtends en iedereen wordt uit bed getrommeld door de redactie. De een moet naar de zenderkamer komen en de ander krijgt een zendercheck. Rowena zit ook al alleen in de woonkamer. Zij ontvangt straks haar bezoek, dus dat kan nog best spannend gaan worden.Ik zeg een goedemorgen en welkom bij dag 989 van Utopia! Talpa zoekt nog een casting- en achterbanredacteur voor het programma, dus grijp uw kans. Wellicht is de vorige achterbanredacteur overspannen naar huis gegaan, dus pas wel een beetje op. :-) Elke keer als ik het woord achterbanredacteur lees denk ik dat er een 'd' mist. Achterbandredacteur. Maar zelfs dat klinkt raar...
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.