Ruud: ''De eerste teleurstelling kreeg ik al na zes dagen'' ~ Utopia Gekte

9/29/2016

Ruud: ''De eerste teleurstelling kreeg ik al na zes dagen''

Ruud: ''We hebben geen relatie hé''

Om kwart over vier zien we Ruud even met de moeder van Billy praten. ''Wat had je anders van mij verwacht dan'', horen we Ruud vragen. ''Nee, niks anders. Ik kan begrijpen dat je teleurgesteld bent, maar kan het ook wel van haar voorstellen'', laat Billy's moeder weten. Ze was wel pissig ergens over. Dat Ruud een foto zag? We konden het even slecht mee krijgen dus weten het niet precies. ''Het is gewoon niet goed gelopen'', laat Billy's moeder weten. ''Het is al begonnen na zes dagen. Toen was het bij mij eigenlijk al klaar. [...] Ik heb het over vriendschap. Dat andere was er sowieso niet'', aldus Ruud. ''Het was er wel even'', volgens Billy's moeder. ''Maar goed, ik vind het jammer want ze mocht bij me slapen. Ik wilde haar helpen. De eerste teleurstelling kreeg ik al na zes dagen'', laat Ruud nogmaals weten. ''Daar heb je gelijk in. Dat kan ik begrijpen'', reageert Billy's moeder. Volgens Ruud ging het daarna al snel weer goed, maar later ging het weer fout. ''Gewoon je eigen ding doen. Dat moet zij ook gaan doen. Je komt elkaar toch tegen dus dan kun je maar beter vriendelijk tegen elkaar doen. Maar goed, het is jammer hé'', aldus Billy's moeder. Victoria komt vervolgens het gesprek onderbreken. Ze komt even een knuffel geven en afscheid nemen. Ze is moe en gaat dus even liggen. Er volgt een streamlock. ''Daar had ik achteraf beter over na moeten denken'', horen we Ruud vervolgens zeggen.

Om tien voor half vijf komt Cemal vertellen dat de familie nog tien minuten heeft. ''Het is voorbij gevlogen'', reageert Billy's zus. Billy wil nog wel even met iedereen op de foto. Ze knuffelt nog even met haar moeder en laat weten dat ze echt haar best doet. ''Jij zat alweer bovenop Ruud'', zegt ze vervolgens tegen haar zus, die zojuist afscheid van Ruud nam. ''Alweer ook'', reageert haar zus. Er volgt weer een streamlock. Zoveel technisch onderhoud vandaag ;) Als we weer beeld hebben zien we Cees een foto van de groep maken en daarna horen we Billy tegen haar moeder zeggen dat ze iets belooft. ''Leuke dingen doen'', adviseert haar moeder. Daarna neemt ze afscheid van de andere Utopianen. ''Adios Bas, Leuk je ontmoet te hebben'' en Romy krijgt het advies om te blijven zoals ze is. Vervolgens loopt de familie naar de auto waar Billy haar zus nog maar een keer in de armen springt en kusjes en knuffels geeft. ''We zijn over een paar maandjes weer bij elkaar. Hou je sterk'', aldus haar zus. Billy laat aan haar moeder weten dat het ECHT goed komt. ''Dag lieve mama''. Ruud vraagt of ze wat door willen geven aan zijn moeder. Waarna Billy's zus reageert dat hij ze eens een brief moet sturen. Ruud laat dan weten dat zijn familie al bijna op bezoek komt. ''Hun nieuwe schoondochter ontmoeten'', grapt Billy's zus. ''We hebben geen relatie hé'', laat Ruud dan weten. Vervolgens rijd de familie van Billy het terrein weer af. ''Bedankt voor alles. Doei doei'', roept Billy ze na.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.