Ruud daagt Ivan uit voor een boks duel in maart ~ Utopia Gekte

9/26/2016

Ruud daagt Ivan uit voor een boks duel in maart

''Als ik win gaat Rowena met mij mee''

Om drie uur worden alle bewoners weer naar tafel geroepen. Ruud gaat namelijk speechen. ''We waren net al een beetje aan het praten en sparren. Je zegt als jij hier was zou je me gek maken. Ik moet altijd al aanhoren 'Ivan, hij heeft temperament, was de natuurlijke leider. Toen Ivan er was ging alles nog goed'. Dankzij jou ben ik er uit gestemd'', aldus Ruud. ''Dit kan je niet zeggen, serieus, ben je nou serieus'', reageert Ivan. ''Mannen kunnen het maar op één manier uitvechten. Dus ik nodig je uit voor een boks duel in maart'', aldus Ruud. ''Ben je serieus'', vraagt Ivan verbaast. ''Eén voorwaarde. Als ik win gaat Rowena met mij mee'', lacht Ivan. Ruud en Ivan omhelzen elkaar. Er word gelachen en geklapt. ''Deal'', reageert Ruud. Rowena lijkt het geen probleem te vinden en lacht hard mee. ''En wat als jullie gelijk spelen'', grapt ze. Ruud laat weten dat het de bedoeling is om andere Utopianen dan ook te laten boksen en dat hij en Ivan dan afsluiten met hun duel. Net als het kickboksgala dus een beetje. ''Ik heb een jaar niet getraind en ben afgevallen, maar in maart ben ik weer helemaal in shape en fit. Geloof me'', laat Ruud weten. Ivan zegt dat dit hem bekend voor komt. ''Dit is Bas. Durf jij wel zelf te komen'', vraagt hij. ''Ik ga met jou vechten'', bevestigt Ruud. ''Laat maar komen'', aldus Ivan.

Wel moeten ze afspreken hoe en wat. Zo wil Ruud boksen zonder te trappen. ''Full contact'', aldus Ivan. ''Dan zou ik hard gaan trainen, echt heel hard'', aldus Ivan. Ivan vraagt of het in Utopia gaat plaatsvinden. Ruud weet het niet. Ze moeten het nog organiseren, maar het word inderdaad een boksgala voor de bewoners die er dan zijn. Vervolgens stappen ook Giorgio en Bjorn naar voren. ''Jongens bij deze. Als ik nog in Nederland ben tegen die tijd. Bij deze, als Bjorn fit is, dan staan wij in het voorprogramma. Wij gaan boksen'', aldus Giorgio. Bjorn vind het helemaal top. Daarna wil Giorgio wel nog even iets duidelijk maken. ''Jongens dit is niet alleen maar haat. Het moet een gemoedelijke sfeer blijven. We houden van elkaar. De ideale samenleving. Iedereen is dankbaar dat we hier kunnen zijn toch. Een applaus voor al het lekkere eten'', aldus Giorgio. Ivan zien we nog even verder praten met Ruud. ''We blijven gewoon sportief hé. Je bent nog steeds mijn maatje. Het is een professionele uitdaging en we gaan het professioneel aanpakken. Want ik ga je echt pakken'', aldus Ivan. ''Da denk ik niet'', reageert Ruud.

''We gaan zien wie het alfa mannetje is'', aldus Ivan. ''Ik ben nu niet in shape, maar als ik in shape ben'', laat Ruud weten. ''Gebruik die tijd'', adviseert Ivan. ''Ik weet het zeker'', aldus Ruud. Ivan ligt in een deuk en komt niet meer bij. ''Dat mooie koppie van jou. Ben je niet bang dat je hem gaat verpesten. Dat mooie neusje waarom wil je dat gaan verne*ken. Zo zonde. Zo'n knappe jongen'', aldus Ivan. ''Hij wint rustig van je'', laat Gina weten aan Ruud. Ivan gaat zich goed voorbereiden, beter doet Ruud dat ook. Ruud denkt dat het lachen word in maart. Eerst gaat hij wat spiertraining doen en dan... Ook Emil wil even met Ruud kletsen. ''Je moet zorgen dat je training krijgt. Weet je hoelang Ivan bokst. Denk goed na over wat je doet. Je kan zelfs winnen, maar echt vanaf nu volle bak er op focussen, niet meer zuipen. Goed eten, goed slapen en echt trainen vanaf nu'', adviseert hij. Ruud wil over een maand beginnen. Dan heeft hij nog vijf maanden om te trainen. Emil hoopt voor Ruud dat Ivan het onderschat. ''Ben je zenuwachtig? Weet je het zeker? Je zag er zenuwachtig uit'', aldus Emil. Ruud zegt niet zenuwachtig te zijn, maar vind het wel spannend. ''Als ik in je hoek moet staan moet je het zeggen hé'', aldus Emil. ''Als het kan. Dat hoor je tegen die tijd wel'', laat Ruud weten. Hij vond het worstelgala van Emil wel echt een hoogtepunt.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.