Ruud betrapt alcohol consumerende bewoners. ~ Utopia Gekte

9/09/2016

Ruud betrapt alcohol consumerende bewoners.

Gina eist een spoedcentraal.

Onder andere Jacco en Karin zitten nietsvermoedend te genieten in de hottub. Ze hebben het ontzettend naar hun zin totdat Ruud langs komt. Hij heeft een beker ontdekt waar wijn in heeft gezeten. Dit terwijl ze duidelijk de afspraak hebben gemaakt om geen enkele druppel alcohol te nuttigen. Karin ontkent de beker te hebben gebruikt om alcohol mee te drinken. En ze is boos omdat ze op deze manier wordt gecontroleerd. Ze is van mening dat ze niet overal zo op moeten letten. Ze vind het belachelijk en ziet liever dat iedereen op zichzelf let in plaats van op een ander.Later lacht Karin en zegt ze tegen anderen dat ze wel heeft mee zitten drinken.Dat klopt ook, samen met Jacco dronk ze gisteren een wijntje. Jacco heeft of had nog twee flessen wijn in zijn kist. 

Gina komt even later ook vragen wie er alcohol heeft gedronken. Wederom blijft iedereen ontkennen. Karin blijft haar leeftijd er bij halen en benoemen dat ze geen klein kind meer is. Jacco zelf probeert het steeds op een ander onderwerp te gooien. Dat Rianne hem controleerde of hij een ijsje wel had betaald. Maar daar gaat het nu dus helemaal niet om. Gina moet en zal weten wie er gedronken hebben. Ook aan Romy vraagt ze ontelbare keren of zij wijn gedronken heeft. Romy blijft net als de rest ontkennen. Ook Victoria is er inmiddels klaar mee. Ze weigert haar stem nog te verheffen, ze kan haar tijd wel beter besteden.

Uiteindelijk zwicht Romy voor de druk. Ze geeft bij het groepje in de hottub aan eerlijk te willen zijn. Al is het maar voor haar eigen gevoel. In de loods zijn verschillende bewoners druk in beraad. ''Blijven we confrontatie vermijdend of gaan we er nu echt iets aan doen'', vraagt Victoria. Gelukkig komt Romy al naar binnen toe om een mededeling te doen. Ze biecht op 1 slokje van Jacco te hebben gekregen en verraad daarmee gelijk de boosdoener van dit alles. Benjamin vraagt waarom ze het gedaan heeft. Waarop Romy antwoord dat ze dacht dat het niet op televisie zou komen.Gina is er helemaal klaar mee en besluit om Bas en Dominique uit de caravan te halen. Het is tijd voor een spoedcentraal!0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.