Rowena wilde de ''slang'' van Ruud bewonderen. ~ Utopia Gekte

9/24/2016

Rowena wilde de ''slang'' van Ruud bewonderen.

Nachtelijke taferelen.

Samen douchen of toch niet? Dat was vannacht rond een uur of één de vraag. Rowena stond al een tijdje te douchen nadat ze dit een keer of tien had aangekondigd bij Ruud. En uiteindelijk kwam ook Ruud opdraven in de badkamer. Hij kleedde zich rustig uit en ging niet in op de prangende vraag van Rowena. Of eigenlijk kan je het zelfs een eis noemen. Ze vond namelijk dat ze er recht op had om de ''slang'' van Ruud te zien. Voor zover ik weet is Ruud daar niet op in gegaan en hebben ze gewoon apart gedoucht. Ze leken ook nog bijna af te spreken om samen in de caravan te slapen. Maar al snel zien we dat Rowena gewoon naast Ramona ligt. Ruud komt daar nog even langs diep in de nacht. Rianne komt niet veel later ook nog eens verhaal halen, wat leidt tot een soort van ruzie. Op dat moment zit Ruud met zijn mond bij het kruis van Rowena. Boven de dekens, dat dan weer wel. En Rowena heeft een hand op het hoofd van Ruud waarmee ze zijn haren vast pakt. Ruud deed alsof hij het een en ander opslurpte omdat Rowena geen tampon in heeft gedaan. Teveel details? Sorry... Terwijl Ruud en Rowena onder de dekens liggen te fozen kruipt Rianne uitgeput en met rugpijn haar bed in.

Na 2 uur 's nachts zijn Cees en Jessie nog met elkaar aan het praten. Het is hen opgevallen dat enkelen hard hebben gewerkt, waaronder Rianne. Maar dat er ook Utopianen zijn die teleurstellend te werk zijn gegaan. Zo zou Rowena veel te vroeg weg zijn gegaan bij de munten omdat ze haar stem moest opwarmen voor haar optreden. Om half 3 's nachts geeft Rowena Ruud nog een kusje in de badkamer. Ruud loopt daarna weer naar de slaapkamer van Billy en Jessie toe. Het blijft verder rustig de hele nacht, behalve dat Cees om 3 uur 's nachts de suite niet in leek te komen.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.