Rowena was boos omdat ze dacht dat Billy bij Ruud sliep ~ Utopia Gekte

9/20/2016

Rowena was boos omdat ze dacht dat Billy bij Ruud sliep

''Echt een hypocriet, niet te doen''

We blikten net eerst nog even terug op wat er vannacht is gebeurd. Maar nu gaan we weer over naar vandaag. Om kwart voor tien zetten we de stream aan. Ruud zit dan al achter één van de computers en Romy en Rowena zijn druk bezig in de stal bij de koeien, kippen en Sascha. Romy ziet nog steeds geen verschil tussen Stuk en Klaver en weet dus nog steeds niet wie wie is. Dat is best raar, want ze moet het gewoon weten vind ze. Rowena besluit dus maar uit te leggen hoe Romy ze kan herkennen. ''Klaver heeft veel meer wit hier''. Een grotere witte vlek en stuk is de moeder. Romy zegt de ogen van de koe het mooiste te vinden. De grote ogen. Als de dames klaar zijn met de stal schoonmaken strooit Romy ook nog snel wat zaadjes op de grond voor de kippen. Dat vind ze leuk. ''Wat een verwennerij'', aldus Rowena. Sascha trekt zich er niks van aan dat het voor de kippen is en eet ook gewoon mee. In de loods zien we langzamerhand steeds meer bewoners rondlopen. Cemal is ook al op en maakt ontbijt voor zichzelf klaar. Als Romy weer in de loods is vraagt ze aan Ruud wat er vannacht met de caravan was. Niks laat Ruud weten. Rowena zou alleen boos geweest zijn omdat ze dacht dat Billy daar vannacht lag te slapen, maar Ruud lag er gewoon alleen. ''Ik lag lekker te maffen in mijn eentje''. Rowena bevestigt dat. ''Ja, hahaha. Ik ga stuk''.

Niet iedereen is al wakker om dit tijdstip. Jacco zien we bijvoorbeeld nog lekker slapen. Romy vertelt dat ze wil douchen, maar dat ze geen zin heeft en ze heeft tenslotte gister avond ook al gedoucht. ''Ja, maar je punani heeft vannacht ook gezweet'', aldus Rowena. Romy besluit dat ze vanmiddag dan wel gaat douchen. Op dit moment maken ze allebei maar een ontbijtje klaar. Victoria heeft deze ochtend weer post gehad en zit dat rustig op bed te lezen. Het bevalt heel goed, laat ze aan Rowena weten. Even later voeren Ruud en Rowena weer een gesprek. Hier is alleen weinig van mee te krijgen omdat er continu streamlocks in gegooid worden. ''Toen zag ik vickie praten met Billy'', horen we Rowena zeggen. ''Ja, weet je wat...'', begint Ruud en dan volgt er dus een streamlock. Zodra we weer beeld hebben horen we Ruud zijn frustraties uiten. ''En wie was het weer. Jessie. Echt een hypocriet, niet te doen. 'Jongens we moeten afspraken maken, we kunnen dit niet doen er liggen nog facturen open'. Die gozer is alleen maar aan het zuipen en zich aan het misdragen'', aldus Ruud. ''Tja'', reageert Rowena. Voor de rest is het nog lekker rustig in de loods. Cemal zien we om kwart over tien sporten in de gym en ook Bas en Dominique zien we inmiddels rondlopen.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.