Rowena verklaart aan Gina dat ze liefdesverdriet heeft. ~ Utopia Gekte

9/09/2016

Rowena verklaart aan Gina dat ze liefdesverdriet heeft.

Gina is nieuwsgierig naar de waarheid.

In de keuken hebben Gina en Rowena een gesprekje over de liefde. ''Ik heb aan alle kanten liefdesverdriet en als ik het leuk heb met Ruud, ja er is aantrekkingskracht. Maar ik had allang twijfel voordat ik hier in kwam. Je gaat niet een relatie van 5 jaar op het spel zetten om te proberen. er is niks. Nog niks. En ik heb ook niet de behoefte om weer in iets nieuws te springen. Ik ben hier voor mijzelf'', verklaart Rowena.

''Je zegt zelf veel te hebben meegemaakt en hard te willen werken. Behoed jezelf er dan ook voor niet dezelfde fouten te maken. Je hebt nu jezelf nodig en hebt ook gekozen om jezelf te kiezen'', aldus Gina. Rowena zegt allang in iets anders te zijn gesprongen als ze dat had gewild. Ze voelt zich er goed bij hoe dingen nu gaan. ''Ik moet mijn eigen weg vinden en sterk staan in de keuzes die zijn gemaakt. Maar ik begrijp niet zo goed waarom je zo geïrriteerd leek'', aldus Rowena. Gina vind dat Rowena niet helemaal eerlijk en fair is. ''Je vertelt me bij wijze van alles en uiteindelijk hoor ik hele andere dingen. Je weet zelf hoe je moet communiceren dus je had dit kunnen zeggen. Daarom vroeg ik mij af of je ook eerlijk bent naar jezelf toe. Wat jij doet en met wie je het doet, I don't care het is jouw leven. Al zoen je met Jessie, het doet mij niks. Het is jouw leven. Dus waarom zou ik geïrriteerd zijn'', vraagt Gina. Rowena vervolgd haar uitleg. Ze is op zoek naar dingen.

Er komt een lange streamlock. Daarna horen we Rowena weer praten. ''Er zijn gevoelens. Hoe kut ik het ook vind, ik wil er in principe nog niks mee. Ik moet mijn eigen ruimte en tijd hebben. Dat we het leuk hebben, ja dat hadden we al. Er veranderd niet veel in de vriendschap die we al hebben. Ik besef heel goed wat ik hier doe en dat ik voor mijzelf kies. Die stap heb ik nu gewoon gemaakt'', aldus Rowena. Gina waarschuwt haar. ''Alles wat jullie onder de douche zeggen. Mensen horen alles. Alles. Snap je een beetje wat ik bedoel'', vraagt Gina. Rowena begrijpt haar bezorgdheid maar vind het overbodig. ''Alles wat er gezegd wordt is genuanceerd. Zo openlijk met woorden doen wij niet. Ik begrijp wat je probeert te zeggen. Het is allemaal genuanceerd. Ik snap je... Ik vind je bezorgdheid lief maar krijg er een dubbel gevoel bij. Ik probeer de goede woorden te vinden. Dit zijn weloverwogen keuzes snap je. Dit is waar ik de afgelopen maanden moeite mee heb gehad. Ik weet niet hoe ik mij op dit moment voel over de bezorgdheid die je uit. Ik wil die mening niet'', aldus Rowena. Wel is ze het er mee eens dat ze misschien eerder de waarheid tegen Gina had moeten vertellen. ''Met Barry weet ik hoe en wat. Aan mij hoef je geen verantwoording af te leggen'', aldus Gina. Dat gevoel krijgt Rowena wel, ook al komt het uit een goed hart. Beide dames knuffelen elkaar zoals na bijna elk Utopiaans gesprekje gebeurt. Een en al liefde in de loods! Althans... Rowena loopt meteen naar Ruud toe om verslag te doen van de situatie. ''Ze weten niet waar ze het over hebben. Maak je niet druk'', zegt Ruud. Hij geeft een kus in haar nek en ze knuffelen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.