Rowena mag niet weglopen zonder een knuffel te geven. ~ Utopia Gekte

9/29/2016

Rowena mag niet weglopen zonder een knuffel te geven.

Utopia ontwaakt nu wel.

Langzaam maar zeker worden er steeds meer Utopianen wakker. Jacco en Karin hebben het erg gezellig samen. Jacco laat Karin zelfs even goed schrikken en hij komt niet meer bij van het lachen. Ook lopen ze gemoedelijk samen naar buiten voor een sigaret. In de keuken staan Ruud en Rowena samen een ontbijt te maken. Als Rowena richting de woonkamer loopt steekt Ruud daar snel een stokje voor. ''Kom eens hier. Wat denk je nou. Dat je zomaar even weg kan'', zegt Ruud. Rowena draait zich meteen om en valt in Ruud zijn armen. Tijd om even uitgebreid te knuffelen! Nog geen minuut later zegt Rowena tegen Ruud dat hij 'even hier' moet komen. Ze knuffelen nogmaals in de keuken en Ruud geeft wat liefdevolle tikken op haar bips.

Jessie is tussen het werken door even naar de gym gegaan. Ondanks zijn spierpijn heeft hij toch een tijdje zijn hartslag verhoogt. Inmiddels is hij weer bij de computer te vinden. Hij was vanochtend al bezig met de financiƫn. Later vandaag komt er namelijk een centraal. Onduidelijk is wanneer precies. Het bezoek van Billy komt namelijk ook vandaag. Alleen ook van dat bezoek is de tijd nog niet bekend.

Bij de poort loopt Benjamin tevergeefs naar de krant te zoeken. Hij is niet de eerste die deze ochtend daarheen loopt voor de krant. Iemand anders ving net ook al bot. Billy was namelijk de eerste die met de krant in het cordwood huisje lag. Sterker nog, daar ligt ze nu weer in bed met de krant. Benjamin wandelt teleurgesteld weer terug naar de loods, afvragend wie de krant heeft gepakt en waar die ligt. In de loods praat Victoria kort met Jessie. Gina is blijkbaar nog steeds erg ziek en ligt nog in bed. Dat is niet alleen voor Gina vervelend, maar ook voor haar medebewoners die op de vide slapen. Naar omstandigheden gaat het verder wel goed met Gina als we Victoria mogen geloven. Romy en Rowena zijn om half elf in de koeienstal te vinden. Tijd om de mest weer weg te halen en de dieren te voeren. Beide bewoners zeggen vol op Ramona te stemmen omdat ze niet meer tegen haar drama kunnen. ''Nee joh, geintjeeee'', roept Rowena later. Ze weten het nog niet. Of ze zeggen het nog niet.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.