Rowena is zenuwachtig voor haar familie bezoek ~ Utopia Gekte

9/15/2016

Rowena is zenuwachtig voor haar familie bezoek

Haar vader komt niet mee

De hele ochtend en begin van de middag heeft Rowena op haar bezoek zitten wachten. Om vijf voor één laat ze alvast aan Cees weten dat haar vader niet mee komt. ''Die wil privacy als ik met hem klets'', vertelt ze. Niet veel later zien we haar op de vide met Ruud praten. Ruud geeft Rowena het advies om duidelijk te maken dat ze echt op de goede weg is. Rowena op haar beurt zegt niet te snappen waar ''die zenuwen'' vandaan komen. ''Natuurlijk is het spannend'', reageert Ruud. Na een paar uur wachten is het dan eindelijk zover. Om tien over drie zien we Rowena, Victoria en Gina bij de poort staan om het bezoek op te wachten. Naar verwachting komen ze rond kwart over drie, dus ze kunnen elk moment het terrein al op komen. Al snel volgt er een streamlock en als we weer beeld hebben zien we de dames terug naar de loods lopen.

Bij de loods aangekomen vertelt Rowena aan Ruud dat hij mooie ogen heeft. Ze springen er soms echt uit. Dit wilde ze al zo lang zeggen en nu kan het eindelijk. Rowena en Ruud lopen samen naar de badkamer waar Rowena nog snel haar tanden gaat poetsen. Ook is ze benieuwd of Ruud zin heeft in haar bezoek. ''Ja, ik ben blij voor jou. Voor de rest...'', hij maakt zijn zin niet af. Rowena laat weten dat het alleen interesse is. ''Je hoeft er niks bij te voelen hoor, maar ik ben gewoon benieuwd''. Als Rowena haar tanden heeft gepoetst gaat ze ook nog snel naar het toilet om vijf minuten later weer samen met Romy en Ramona naar de poort te lopen.

Rowena laat weten dat ze er zin in heeft. Haar zus en moeder komen en ze laat het gewoon op haar af komen. Rowena heeft al een bank en stoelen buiten gezet zodat ze lekker buiten kunnen gaan zitten, maar het plan is om het bezoek eerst even mee naar binnen te nemen om de groep te begroeten. Ramona en Romy maken ook maar meteen plannen voor de rest van de dag. Na het bezoek willen ze het zwembad ingaan. Ook Gina en Victoria komen er al snel bij om met zijn allen op Rowena's bezoek te wachten. Rowena benadrukt dat het al lang geleden is dat haar familie langs is geweest. De laatste keer was in december op kerstavond. Terwijl ze wachten op het bezoek kletsen de dames nog even rustig verder. Romy ontdekt opeens dat ze een splinter heeft. ''Dat is dus wat ik voelde gister''. Vervolgens krijgen we weer een streamlock en zodra we twee minuten later weer beeld hebben is het bezoek er al. Daarover is meer te lezen in dit bericht.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.