Rowena is super vrolijk en verwent de dieren. ~ Utopia Gekte

9/30/2016

Rowena is super vrolijk en verwent de dieren.

Dierenpret.

Pony Sascha heeft deze ochtend de ochtend van haar leven. Rowena is in een bijzonder opvallende vrolijke stemming en verwent Sascha als nooit tevoren. Uitgebreid staat ze de pony te borstelen en verzorgt ze haar hoefjes. Terwijl ze dit doet blijft Rowena lyrisch, liefdevol en enthousiast tegen de pony praten. ''Ik vind het zo leuk om een paardje te verzorgen. Ik neem jou mee naar huis. Oh je bent zo braaf meid, ik ben zo trots op je. Zo lief. Kijk en dan doe ik ze een beetje vegen zo. Yaaaaaay. Mwwaaaah! (Rowena geeft kusjes aan de pony) Nou, je hebt een snoepje verdient schat. Sasha heb een snoepie verdieeeent! Zo braaf! Zo verschrikkelijk goed. Ja! Zooo goed hé''.

Ook alle andere dieren zijn ontzettend lief volgens Rowena. Ik weet niet wat er allemaal aan de hand is vandaag, maar dit heb ik nog niet eerder gezien. Nou heb ik ook wel last van geheugenverlies omdat Utopia vaak zo geestdodend werkt als je te lang achter elkaar kijkt, maar toch. Ben ik nou gek aan het worden? :-)  Ze blijft maar vertroetelend tegen de diertjes praten. Dit heeft ongetwijfeld te maken met het momentje over de dieren gisteren tijdens het centraal. Volgens mij hadden ze wat boze mailtjes ontvangen over dat de dieren steeds minder verzorging en aandacht krijgen. Nou, bij deze kan ik bevestigen dat de dieren in Utopia vanaf vandaag weer érg gelukkig zijn!

Romy en Rowena zijn nog wel even zoet in het weiland. Ondertussen is Jessie ook uit bed gekomen. Hij gaat even ontbijten en duikt daarna de sportschool weer in. Billy had hij ook wakker gemaakt alleen ligt zij volgens mij weer te slapen. Dat betekent dat er om 09:15 inmiddels vijf bewoners wakker zijn. Ook leuk om te melden is dat je morgenvroeg hier leest welke drie personen kans maken om de nieuwe bewoner van Utopia te worden! De verkiezingsstrijd barst daarmee ook bijna weer los. Hopelijk gaat het deze keer een stuk spannender worden dan de laatste keer. Toen ''moest'' Gert-Jan Utopia verlaten, wat hij zelf ook graag hoopte te bereiken. 

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.