Rowena is pissed off. ''Ik ben gewoon boos, heel erg boos'' ~ Utopia Gekte

9/25/2016

Rowena is pissed off. ''Ik ben gewoon boos, heel erg boos''

Ruud geeft Rowena wat ruimte

Tijdens het gesprek tussen Billy en Victoria waren er regelmatig ''storingen''. Na het gesprek zijn er wonderbaarlijk genoeg opeens geen storingen meer. Totdat we een gesprek te zien krijgen tussen Ruud en Rowena. Dan zijn de ''storingen'' opeens weer terug. ''Ik ben gewoon boos, heel erg boos'', laat Rowena om kwart over vier aan Ruud weten. ''Ja klopt. Ik kan er ook niks mee'', antwoord Ruud. ''Het is niet naar jouw hé'', benadrukt Rowena. Maar Ruud zegt wel iets te merken aan hoe ze doet. ''Afstandelijk'', vraagt Rowena. ''Nee, dat voel ik dan gewoon'', aldus Ruud. ''Je loopt weer weg'', merkt Rowena op. ''Dat je er dan geen zin in hebt en denkt ach... Hoe moet ik het zeggen. Ik weet niet. Dan doe je gewoon een beetje tof'', legt Ruud uit. Er volgt een streamlock storing.

''Met gister natuurlijk. Dan laat ik je gewoon een beetje weet je wel'', vertelt Ruud verder. ''Jij connect dat'', vraagt Rowena. ''Nee, maar je bent nogal veel bezig met andere dingen. Wat goed is, maar..''. Ruud maakt zijn zin niet af. ''Dus ik geef je gewoon wat ruimte. Meer is het niet''. Rowena vind het wel een hele gekke timing. ''Dat is nu juist niet wat we nodig hebben. Of wel? Ik geef toch ook aan dat het niet nodig is. [...] Ja ik ben pissed off. Ik moet mezelf ook beschermen en heb er geen zin in. Ik zit er niet op te wachten. Maar ik ben op jou gevallen. Op jouw lieve persoontje'', aldus Rowena. ''Ik heb ook niks met hun te maken. Ik heb wel het idee dat je mij er mee linkte'', laat Ruud weten. ''Het is de bagage wat je draagt'', vertelt Rowena. ''Nee, niet waar. Het komt van hun kant. De bagage die hun... Hun hebben issues, ik niet'', verdedigt Ruud zichzelf. ''Zie je wel, ik wist wel dat er wat was'', reageert Rowena. ''Ik geef je gewoon ruimte. Meer is het niet'', aldus Ruud. Weer volgt er een lange ''storing''. Toevallig genoeg is het gesprek tussen Ruud en Rowena niet meer te volgen als we eindelijk weer beeld krijgen.

Om iets over half vijf zien we Dominique, Bas en Ruud bij het rokersbankje. ''Er hangt wel een goed sfeertje in de loods'', merkt Dominique op. ''Ja, dat komt een beetje door wat er gister gebeurd is, maar dat gaat wel weer weg hoor'', laat Ruud weten.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.