Rowena is helemaal gebroken en blijft huilen. ~ Utopia Gekte

9/16/2016

Rowena is helemaal gebroken en blijft huilen.

Een zware dag.

Ramona met migraine en honger op bed, Rianne en Dominique die met elkaar in de clinch liggen en nu Rowena die haar tranen niet meer kan bedwingen. ''Ik ben gewoon moe en dan denk ik what the f*ck, waar doe ik het nog voor. Snap je wel? De lol raakt er op sommige momenten echt een beetje af en dat is zonde'', vertelt ze huilend aan Bas in de woonkamer. Later zien we haar opeens met Romy in de stal. Daar is Rowena nog veel heftiger aan het huilen.

''Heb ik genoeg gedaan? Is het het allemaal waard geweest'', snikt een gebroken Rowena in de stal. Romy schrikt er volgens mij zelfs een beetje van dat Rowena zo enorm emotioneel is. ''Incasseer het gevoel wat je nu hebt, geeft allemaal niks. Dat is een logische reactie. Dat is soms gewoon hard. Ik denk wel dat je er goed aan hebt gedaan, aan alles. De keus die je nu hebt gemaakt. Ik vind dat je daar nog sterker door bent geworden. Dat was nooit gebeurd als je thuis was gebleven Row. Als je nu naar huis gaat is het zonde, dan ga je half stoppen'', vertelt Romy. Rowena droogt haar tranen voor nu en gaat aan het werk.

Ook andere bewoners zijn aan het werk. Jacco en Cemal zien we samen schuifelen op de akker. Euhhh schoffelen. Billy en Jessie zijn vooralsnog meer aan het kletsen dan aan het opruimen. Ze nemen het opruimen van het terrein niet heel serieus. De poep moet natuurlijk weg en het moet er representatief uitzien. Maar als een malloot het onkruid overal weghalen en bladeren wegvegen gaat ze te ver. ''Dat heeft gewoon geen enkele zin''. Jessie maakt overal grapjes van, ook over alle natte kussens die op het terrein liggen. Ze besluiten om alle natte kussens achter de studio te verstoppen, maar wel een beetje uit elkaar te leggen. Zo kunnen de kussens weer drogen. ''Dit lijkt probleemverplaatsend, maar door de kussens uit elkaar te leggen lossen we het probleem op'', aldus Jessie. Na een paar minuten zitten ze alweer lachend in de paarse slaapkamer. Ze hebben in ieder geval veel lol met elkaar.

Achter in de loods zitten aartsrivalen Rianne en Dominique beide achter een computer. In alle stilte. Na een paar minuten komt Bas naast haar zitten en straalt ze weer. Ze lacht en geeft kusjes en knuffels aan Bas. Het stelletje vertelt elkaar een beetje over waar ze momenteel mee bezig zijn. 
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.