Rowena: ''Ik wil je helemaal uit elkaar trekken''. ~ Utopia Gekte

9/11/2016

Rowena: ''Ik wil je helemaal uit elkaar trekken''.

Ruud en Rowena zijn verliefd.

We gaan nog even door met het gesprekje tussen Ruud en Rowena. Ze zijn natuurlijk niet zomaar opeens een stelletje. Het zat er al lang aan te komen, maar Rowena moest er voor haar zelf even de tijd voor nemen. Ze wilt niet opnieuw emotioneel afhankelijk zijn van iemand. Toch denkt Ruud dat ze dit is al, namelijk van hem. ''Ik wil je gewoon een kusje geven of je kont vastpakken. Ik voel me nog niet vrij genoeg'', laat hij weten. Ramona is ook bij het gesprek aanwezig als een soort tussenpersoon. Aan haar vertelt Ruud dat hij niks liever wil dan dat Rowena vol voor hem gaat. Volgens Ramona hoeven ze zich niet meer in te houden. Zij vind dat ze nu gewoon verkering hebben. Ruud wil Rowena het liefst de hele dag kussen en knuffelen. Volgens Ramona kan dat gewoon en Rowena bevestigd dit. Beide zijn verliefd en vinden elkaar erg leuk. Het had zo moeten zijn.

De komende tijd gaat Ruud veel romantische dingen doen voor Rowena. ''Ik ben echt heel erg verliefd'', laat zij weten. ''Je hebt verkering met de leukste jongen van Utopia'', grapt Ruud vervolgens. Al bedoelt hij dit vast heel serieus. :-) Ramona waarschuwt wel dat Billy het hier moeilijk mee kan krijgen. Ruud beaamt dat, ze zou het nu al zwaar hebben. Maar goed, zij heeft voor Jessie gekozen en noemde Ruud een broer van haar. Ruud verwacht stemmen te krijgen van Billy. Maar het maakt hem weinig uit, hij hoeft het geld van Utopiaan van het jaar niet te hebben.

Rowena tegen Ruud: ''Ik wil je helemaal uit elkaar trekken en de hele kamer door smijten''.

De rest van de avond blijft het rustig. De gasten van Kroegtopia nemen weer afscheid van de bewoners. Velen doken hun bed al in voordat de bezoekers weg waren, waaronder Ramona. Ook Rianne ligt al snel weer op de vide. Zij heeft spijt van het maken van Romy haar schuldenbarometer. Romy heeft deze eerder op de avond weggehaald uit de loods vanwege de gasten die kwamen. Ze vind het erg flauw dat ze zo te kakken wordt gezet. Rianne keurde het idee bij voorbaat al niet goed en had er niet in mee moeten gaan. Ook de rest van de nacht blijft het rustig. Ruud en Rowena duiken nog niet samen onder de dekens. Ze wachten sowieso eerst tot haar bezoek is geweest over 10 dagen.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.