Rowena en Billy beide in tranen. ~ Utopia Gekte

9/25/2016

Rowena en Billy beide in tranen.

Minderwaardigheidscomplex

Na alle hectiek van voorgaande berichten keert de rust korte tijd terug. Karin staat - later samen met Cees - in de keuken hamburgers te bakken in een gigantische pan. En achter de computers bekijken verschillende bewoners wat foto's. Ook Rowena bekijkt zichzelf en is niet tevreden met wat ze ziet. Geïrriteerd loopt ze weg omdat de foto's waar zij op staat haar goedkeuring niet krijgt. Jacco snapt er niks van. ''Je maakt je druk om een foto terwijl iedereen 24/7 foto's van je kan maken''.

Hoe klein het probleem in eerste instantie ook lijkt, al snel blijkt dat Rowena echt verdrietig is. Huilend ligt ze op bed op de vide en Ruud is er snel bij om haar te troosten. Hij komt bij haar op bed liggen en zegt wat lieve woordjes. Toch blijven de tranen stromen bij Rowena. ''Het is een minderwaardigheidscomplex wat ik heb, waarom reageer ik zo paniekerig, waarom'', huilt Rowena. Ze vind het niet leuk dat ze niet eens naar foto's van zichzelf kan kijken. Hoe dat komt snapt ze niet, maar ze voelt zich heel erg opgelaten. Ruud zegt dat sommige foto's er een beetje raar uitzien door de lichtval van de felle lampen. Hij noemt het een momentopname en vertelt Rowena hoe knap ze is. De regie gaat over op andere bewoners.

In de paarse slaapkamer treffen Jessie en Billy elkaar wederom. ''Ik ben heel onredelijk, dat weet ik. Ik heb gewoon steun nodig en kan even niet diepgaande gesprekken voeren. Ik heb af en toe een knuffel nodig en dat is het. Ik vind het moeilijk, ik wordt heel onredelijk en zeg dingen die ik niet wil. Ik heb gewoon een vriend nodig nou en een knuffel, meer even niet. Ik ben gewoon verdrietig'', zegt Billy met een trillende stem. Tussendoor snikt ze wat tranen weg. ''Ik weet nu in ieder geval hoe ik er voor je kan zijn. En dan is het een kleine moeite Bil. Ik wist het niet. Laten we het nu gewoon vergeten'', zegt Jessie. Billy droogt haar tranen, Jessie knuffelt haar en ze gaan samen op bed liggen.

Buiten alle drama om is er ook nog iets anders te melden. Morgenvroeg komt er een cameraploeg van Goedemorgen Nederland naar Utopia. Zij zullen filmen hoe de bewoners wakker worden. Om half zeven 's ochtends. Een tijd waarop de meeste bewoners normaal gesproken nog uren op bed liggen. :-) Ook besteedt de NOS morgen aandacht aan het feit dat Utopia 1000 dagen bestaat. Er zullen ongetwijfeld nog veel meer media en programma's aandacht besteden aan Utopia morgen. Weet jij welke? Laat het even weten in de reacties.  
 1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.