Rowena blijft ontroostbaar huilen en huilen... ~ Utopia Gekte

9/10/2016

Rowena blijft ontroostbaar huilen en huilen...

En huilen...

Gisteravond bleef Rowena nog lang verdrietig. Nadat ze met Gina had gesproken besloot ze om op bed te gaan liggen op de vide. Ruud kwam regelmatig kijken hoe het met haar ging. Hij legde zijn hand op haar been en deed zijn best om er voor Rowena te zijn. Zij geeft aan het gesprek met Gina als ongemakkelijk te hebben ervaren. Ze twijfelt ook aan haar goede bedoelingen, maar gaat er maar vanuit dat ze het dus wel goed bedoelde. Volgens Rowena trekt iedereen alles uit zijn verband. En ze voelt aan alle kanten weerstand, maar dat kan ook aan haar zelf liggen. Rianne ligt ook al de hele tijd op de vide en zij probeert een gesprekje aan te gaan met Rowena. Vooralsnog zonder succes. Rowena heeft het er nu liever niet over. Misschien later.

Beneden in de woonkamer is de rest van de groep Utopianen een spelletje aan het spelen. Ook de gasten die in Utopia zijn mogen gezellig meedoen. Het is een spelletje waarbij je geen 'ja', 'nee' en/of 'ehhh' mag zeggen in een gesprek. En dat blijkt moeilijker dan velen hadden gedacht. Ondertussen heeft Rianne het toch voor elkaar gekregen om met Rowena te praten. Sterker nog, Rowena laat weer zee├źn van tranen stromen en Rianne zit zelfs bij haar op bed. Rowena geeft aan dat ze door de zure appel heen zal moeten bijten. Ze wil niet emotioneel afhankelijk zijn van anderen. ''Ik moet mijn rug recht houden. En staan voor de keuze die ik heb gemaakt. Ook al begrijpt niemand het omdat ik niks heb gezegd'', snikt ze.

Nog later huilt Rowena weer tijdens een gesprek met Victoria. Daar gaan we het verder maar niet meer over hebben... De spelletjesavond was in ieder geval een succes en is bijna vlekkeloos verlopen. Alleen Ruud was een beetje vervelend zoals altijd. Hij wilde niet meedoen met alles en Ramona irriteerde zich een beetje. Ruud maakte het nog erger door te zeggen dat hij nog wel even wat langer blijft zitten als hij weg moet gaan. Er kwam uiteindelijk geen ruzie, de sfeer was verder gewoon goed. Uiteindelijk ligt iedereen ook op tijd in bed en blijft het 's nachts ook rustig. Alleen Jacco heeft nog wat uitspraken gedaan naar Karin. Morgen (zaterdag 10 september) is er Kroegtopia in Utopia. En Jacco heeft tegen haar gezegd dat hij gewoon alcohol gaat drinken wanneer gasten hem dat aanbieden. Hij zegt ook slecht te slapen zonder alcohol.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.