Rowena en Ruud hebben gezoend? ~ Utopia Gekte

9/08/2016

Rowena en Ruud hebben gezoend?

Barry en Rowena zijn uit elkaar?

Plotseling besluit Rowena om even een gesprekje aan te gaan met Ramona. Ze heeft ''twee seconden'' gezoend met Ruud! Dat betekent dus dat ze is vreemdgegaan indien ze nog altijd een relatie heeft met Barry. Daar doet ze echter ook al tijden vaag over, dus dat weten we niet. Hoe dan ook, huilend vertelt ze dit nieuws dus aan Ramona. Ze wil eigenlijk niet huilen, maar ze kan het niet tegenhouden. Het waren volgens Rowena twee snelle kussen. ''Ik moet eerlijk zijn tegen mezelf. Het voelde fijn. Maar het is niet de kern. Ik weet het niet meer, ik wil vrij zijn. Hier en nu leven, ongeremd. Dat is het enige wat ik wil'', snikt ze.

Ze hoopt het oude patroon te doorbreken. Wat ze daar precies mee bedoelt weet ik niet. ''Er zijn dingen gebeurd die niet meer terug gedraaid kunnen worden. Dat ik daar mensen mee kwets vind ik het aller ergste. Ik heb altijd het beste met iedereen voor, dat is zo moeilijk'', vertelt ze. Ze kan er niet mee leven als ze haar gevoelens voor Ruud moet blijven onderdrukken. Ze hoopt dan ook dat Barry haar loslaat vanaf nu. Ze gaat zonder hem verder. Ze moet kunnen genieten van Utopia en als Ruud daar bij hoort dan is dat zo. Ze hoopt dat hij haar het ultieme geluk kan geven. Dit betekent niet dat Barry voorgoed uit haar leven is verdwenen. Hij komt elke dag bij haar ouders over de vloer. Ze besluit om te genieten van haar tijd en het los te laten. Ze voelt zich eindelijk vrij.

Blijkbaar was Barry toch al op de hoogte van de situatie. Rowena vertelt namelijk dat ze Barry zowel bij het hek als in een brief heeft gevraagd om haar los te laten. Of het dan ook echt uit is...? Bij deze in ieder geval wel! ''Het is nu aan Barry om met deze les om te gaan'', zegt ze ook nog. Volgens Rowena speelde dit al voordat ze in Utopia ging. Ze noemt dit het ergste wat er kan gebeuren in haar Utopia. En het gebeurt nu dus echt.

Of Ruud ook verliefd is op Rowena is nog zeer de vraag. Van de week had hij nog een gesprek met Billy waarin hij aangaf van niet. Hij zei zelfs dat hij waarschijnlijk niks durft te doen als puntje bij paaltje komt. Toch heeft hij haar wel terug gezoend, dus wie weet...

In de officiĆ«le Utopia krant werd dit gesprek met Ramona al aangekondigd. ''Het hoge woord is eruit. Rowena in tranen door haar eigen keuze. Volg het nu live'', was daar te lezen in een nieuwsbericht. Dat artikel is echter weer verwijderd en sindsdien niet meer terug gekomen op de website. De reden daarvan is onbekend wat leidt tot nog veel meer speculaties. Ramona deed een poging om met Ruud te praten over Rowena. Hij gaf echter aan dat hij overal over kan/wil praten, behalve over 'dat'. Dus Ramona liet hem maar gaan. 

1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.