Romys schulden hangen aan de muur. ~ Utopia Gekte

9/09/2016

Romys schulden hangen aan de muur.

Jacco doet weer stout.

Rianne laat zich deze middag voor het karretje spannen door Jessie en Billy. Zij hebben een origineel idee bedacht om Romy te kakken te zetten. Of om haar te motiveren om haar schulden zo snel mogelijk terug te verdienen. Het is maar net hoe je het bekijkt. Het idee is dat Rianne een schuldenbarometer maakt van hout. Deze hangen ze op midden in de woonkamer en zo kan iedereen altijd zien hoeveel schuld Romy nog terug moet betalen. Rianne is meteen druk aan de slag gegaan en het bord is uiteindelijk goedgekeurd door Jessie. Zodra ze het ophangen in de woonkamer is Ramona degene die Romy er snel bij roept. Jessie zegt er bij dat dit is bedoeld als steuntje in de goede richting. Romy zelf kan er wel om lachen en zegt een feestje te willen zodra haar 1000 euro terug is verdient. Ze grapt dat ze dan weer 1000 euro gaan uitgeven.

Verder is er niet veel bijzonders gebeurd in huize Utopia. Het beloofde land is een stuk rustiger dan gisteravond en nacht. Ze hebben harmonieus met zijn allen buiten gegeten aan de picknicktafels. En straks begint er nog een lezing over veganisme. Er valt dus weinig te melden op dit moment. Er is wel nog iets met Jacco aan de hand. Hij schijnt een mail over het 1000 dagen feest te hebben beantwoord. Dit terwijl deze mail aan Rianne was gericht en hij niet eens in de organisatie zit. Een aantal dames zeiden hem hier nog op aan te spreken. Ook hebben alle bewoners naar de eerste aflevering van Utopia Inside gekeken met Jacco en Dominique. Behalve Bas, want hij was op dat moment aan het sporten in de gym. Waarschijnlijk is hij nog steeds teleurgesteld. Hij ging er namelijk altijd vanuit dat hij samen met Dominique Utopia Inside zou gaan maken. Nou, we weten inmiddels allemaal dat het niet zo gelopen is. Het enige puntje van kritiek van Jacco is dat zijn zang zo slecht is. De aflevering kan je hier indien gewenst bekijken:


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.