Romy weer helemaal happy na verrassing van Billy ~ Utopia Gekte

9/12/2016

Romy weer helemaal happy na verrassing van Billy

Lol maken in het zwembad

Na het verf probleem tussen Romy en Billy hebben de twee het al weer snel uitgesproken met elkaar. En na dat gesprek zien we Billy er met Jessie over praten op het rokersbankje. Billy loopt daarna naar Rianne toe. Het is misschien wat onterecht dat ze zo tegen Romy is uitgevallen. Billy wil niet dat haar nieuwe spuitbussen gebruikt worden en dus ook niet door Rianne. Rianne maakt er geen probleem van. Ze begrijpt het en vind het goed dat Billy het aangeeft. Een kwartier later om kwart over drie zien we Billy met een doos met daarin een lading verfspullen rondlopen. ''Dit heb ik voor Romy uitgezocht en mag ze allemaal gebruiken'', laat ze hardop weten. Ze pakt een papiertje en begint een briefje voor Romy te schrijven. Wat er op staat kunnen we niet mee krijgen. Als ze klaar is met schrijven zet ze de doos met het papier er bij op Romy's bed. Als Romy het om half drie nog niet ontdekt heeft laat Billy weten dat er een cadeautje voor haar op bed staat. ''Bill, i love you hé'', reageert Romy blij. ''I love you to'', aldus Billy. ''Bill ik hou van cadeautjes. Ik ga nu kijken'', laat Romy enthousiast weten.

Romy snelt zich naar haar slaapkamer toe en ontdekt de verrassing. ''Kijk nou wat ze heeft gedaan. Wat lief!'', roept Romy enthousiast. ''Dit is echt heel lief ja'', aldus Ramona. Dan mag Romy Billy wel een hele dikke kus gaan geven vind ze. ''Waar is ze nu dan'', vraagt Romy. Romy rent naar buiten toe. ''Billlll'', roept ze enthousiast. ''I love you so much!''. Billy komt met twee spuitbussen aanlopen. ''En ook nog twee nieuwe voor je'', laat ze weten. Romy omhelst Billy. ''Je bent echt te lief'', laat ze weten. ''Wat jij aan het leren bent heb ik ook hard mijn best voor moeten doen om te leren. Ik ga er soms te hard op in'', aldus Billy. Romy vind het logisch, maar zo lief wat Billy doet. Ze straalt weer en laat iedereen zien wat Billy heeft gedaan. ''Ik ben blij als ik je zie lachen Romy'', laat Benjamin weten. ''Ik lach altijd heel snel weer'', aldus Romy. Als Romy Billy weer tegen komt laat ze nogmaals weten dat ze het echt heel lief vind van Billy. ''Je hebt me zo blij gemaakt''. Weer omhelzen ze elkaar en Billy laat weten dat ze gewoon wil dat Romy zich blij voelt. ''Ik vind het zo lief wat je gedaan hebt''.

Nu alles weer koek en ei is is het hoog tijd voor wat ontspanning in Utopia. Romy Cemal en Jacco zien we het zwembad in gaan. Cemal zit er al in en Jacco en Romy springen er samen in. Ramona laat aan Karin weten dat ze nog niet gaat zwemmen. Ze gaat eerst nog even boven liggen en Karin moet dat doorgeven aan ''Reumsie''. Dominique en Karin gaan wel ook zwemmen, maar eerst gaan ze nog even in de zon liggen bij Benjamin.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.