Romy stikte volgens Cees in sapjes van Cemal. ~ Utopia Gekte

9/01/2016

Romy stikte volgens Cees in sapjes van Cemal.

Ook goedemorgen...

Het was weer een dolle bedoening gisteravond en nacht in Utopia. Met name Cees ziet overal weer problemen waar hij stiekem zelf ook wel kan om lachen. Hij vertelt aan Karin wat hij zojuist weer heeft meegemaakt. Blijkbaar vloog de deur open toen Cemal en Romy volop bezig waren met het bedrijven van de liefde. ''Jacco gaat even over zijn nek. Die andere twee zijn me een partij bezig in de douche, nou dat wil je niet weten. Zoooooo. Is niet normaal man, de deur vloog open terwijl ik daar mijn tanden sta te poetsen. Jonge jonge, daar woon je dan tussen. Zuipen, s*ks, Ze stikte er zowat in. Broegsuhashoioehahao, nou dan weet je wel genoeg of niet? Sodeknetters nog aan toe. Dan weet ik wel dat je daar geen kinderen van krijgt maar... Jongens, kom op zeg. Goedemorgen. Weet ook even waar je bent of niet'', zucht Cees. Karin schiet in de lach en zegt dat ze nog jong zijn en ook wat willen. Vooral de manier waarop Cees het vertelt en uitbeeld is hilarisch.

Jessie komt ook even binnen wandelen en krijgt hetzelfde te horen. ''Had ze hem in de mond? Dan ga ik even kijken hoe dat er uit ziet'', aldus Jessie. Hij ziet het probleem niet, je zit nou eenmaal met jonge mensen in Utopia. Tot groot ongenoegen van Cees loopt Jessie toch de douche in. Hij zegt dat Cees een beetje boos is omdat Romy het apparaat van Cemal in zijn mond had. Romy zegt dat Cees zelf de deur open gooide omdat hij wilde kijken. ''Ach flikker nou toch gauw op, doe even normaal. Jessie waarom doe je dit nou weer man, ik zeg net houd je bek dicht! Je hebt zelf ook weer teveel gezopen! Waarom doe je nou zulke domme dingen! Ik vertel iets heel normaal tegen je, dat hoef je toch niet door te lullen. Gebruik je verstand. Dat doe je niet! Ach man hou toch op je hebt zelf ook teveel gezopen idioot. Jongens, wat een stel idioten hier! Jij hebt ook teveel gedronken!''

Wordt vervolgd...
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.