Romy is gegroeid en trots op zichzelf. ~ Utopia Gekte

9/07/2016

Romy is gegroeid en trots op zichzelf.

Ratel, ratel, ratel...

Romy is sinds het zakelijke gesprek helemaal in extase. Tijdens het gesprek zelf voelde ze zich nog aangevallen, maar inmiddels begrijpt ze precies hoe het zit. Zakelijk gezien waren ze gewoon erg streng richting Romy, wat ze terecht vind. Achteraf gezien is ze ontzettend trots op zichzelf en vind ze dat ze enorm is gegroeid. Aan iedereen vertelt ze hoe tevreden ze momenteel is met zichzelf. Cees, Victoria, Benjamin en zelfs haar liefje Cemal. ''Normaal was ik allang in tranen uitgebarsten. Ik had vier mensen tegen mij en heb me goed staande gehouden. Ik ben echt gegroeid'', vertelt ze trots.

In de keuken ratelt Romy weer aan één stuk door. ''Ik werd aan alle kanten aangevallen en ik heb alles geïncasseerd, daar leer ik van. Gelukkig weten mensen hoe ik ben, ik ben een open boek. En ik ga mij er hard voor maken om het vertrouwen terug te winnen. Aan elk negatief ding zit ook een positief ding'', vertelt ze aan Rowena. Ook is ze blij met Cees die haar een hart onder de riem stak. Cees vergeleek de situatie met zijn dochters. De een wilde op blokfluitles en de ander wilde viool spelen. Ook dat heeft geld gekost terwijl ze er uiteindelijk niet mee door zijn gegaan. Zo is het leven.

Als Jessie over zijn post begint is Romy nog blijer. Jessie vertelt dat zijn ouders de avond met Romy gewoon als knuffelen hebben gezien. ''En Ruud en Billy knuffelen ook gewoon met elkaar'', aldus Jessie. Romy is het er helemaal mee eens. Commotie om niks! 

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.