Romy is blij dat Cemal bezoek krijgt. ''Ik zie weer mijn schoonmoeder, lalala'' ~ Utopia Gekte

9/17/2016

Romy is blij dat Cemal bezoek krijgt. ''Ik zie weer mijn schoonmoeder, lalala''

''Ik ben niet zielig, ik ben gewoon oververmoeid''

Om half 12 liggen Jessie en Billy weer in bed. Ze gaan al de hele ochtend in bed, uit bed en dan later weer in bed en dan weer uit bed. Het lijkt er niet op dat ze vandaag veel aan het werk zullen gaan. Buiten zien we Rowena op de grond zitten met pony Sascha naast haar. Rowena heeft een kommetje met eten en laat Sascha uiteindelijk het kommetje leeg likken. Ook de geit komt een kijkje nemen en krijgt volop aandacht van Rowena. Om kwart voor twaalf is Billy haar bed weer uit. Jessie blijft nog even liggen. Hij heeft iets nodig en Billy mag het pakken. ''Is hij zo zielig'', vraagt Cees. Nee, zegt Billy. Ze houd niet van mannen die zielig doen. ''Ik ben niet zielig. Ik ben gewoon oververmoeid'', laat Jessie weten. Cees grapt dat Billy daar mede schuldig aan is door de wilde nachten. ''Oh wat erg'', lacht Billy. ''Dan ben je zo'n slappe hap dat je niet kan zeggen 'dit is niet goed voor me'. Ik weet niet wat erger is. Mij de schuld geven!''. Billy besluit zo te gaan douchen, maar voor nu eist Jessie haar aandacht nog even op. Cees komt met het idee dat Jessie in de studio gaat liggen. Jessie vraagt of Billy weet of er daar een matras ligt. ''Dat is toch een safe zone. Daar ligt altijd een matras. Ga maar lekker in de studio liggen'', reageert Billy. Als Billy weg is praat Jessie nog even verder met Cees. ''Wat een lawaai hier hé. Dan ga ik zorgen dat daar het licht even uitgaat. Ik ben echt zo moe van de laatste jaren denk ik. Het is hier gekomen na twee dagen in de zon te hebben gelegen. Toen ben ik helemaal gebroken. [...] Ik ga even regelen dat er bloed geprikt moet worden'', aldus Jessie.

Romy staat ondertussen met Billy in de badkamer. Ze is nog steeds helemaal blij dat Cemal vandaag zijn bezoek gaat krijgen. ''Ik zie binnen 21 dagen mijn moeder en jij over 12. Marijke'', aldus Romy tegen Billy. Ook Rowena en Ruud zijn weer klef met elkaar aan het kussen en knuffelen. De hele ochtend hangen ze al om elkaar heen. Na wat geknuffel loopt Rowena richting de gym. Ook laat ze meteen de geiten en de pony weer de wei in. In de gym aangekomen zet ze de muziek aan, daarna haalt ze eerst even de koeienpoep uit de gym. Er heeft namelijk weer een koe in de studio gekakt. Die poep lag er gisteravond ook al toen Ramona, Karin en Jacco in de gym waren. Maar die hebben het blijkbaar gewoon laten liggen. Rowena daarentegen ruimt het wel netjes op. Althans, ze verplaatst het naar buiten, maar beter buiten dan in de gym. Als de poep weg is begint ze haar work-out door te gaan touwtjespringen.

Jessie - waar we de hele ochtend al over kunnen schrijven - is blijkbaar toch niet naar de studio gegaan. We zien hem namelijk weer in zijn eigen bed liggen. Daar leest hij de krant. Bas en Dominique zijn vandaag wel weer druk bezig. Samen staan ze te koken in de keuken. Ook Cemal en Romy zijn natuurlijk druk in de weer. Hun tillen alvast samen drie banken naar buiten voor Cemal's bezoek. ''Cemal krijgt weer bezoek lalala, Ik zie weer mijn schoonmoeder lalala'', zingt Romy vrolijk. Ze heeft er duidelijk zin in. Om vijf voor één na een aantal lange streamlocks zien we Romy en Cemal alvast bij de poort zitten. Daar wachten ze tot het bezoek ook daadwerkelijk arriveert.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.