Romy heeft er geen zin meer in. ~ Utopia Gekte

9/07/2016

Romy heeft er geen zin meer in.

Groepje komt bij elkaar.

Op deze uitermate saaie Utopia dag komt er een clubje bij elkaar in de keuken. We zien Victoria, Jessie, Ramona, Romy en Karin. Ze komen bij elkaar om de huidige stand van zaken te bespreken rondom Ramomy's. En hoe ze dit bedrijfje binnen een bedrijfje nieuw leven in gaan blazen. Maar voordat het zo ver is moet Jessie eerst het een en ander weten. Want hebben de dames er nog wel zin in? Hij hoopte al weken op een overleg maar had de verantwoordelijkheid daarvan bij de betreffende dames neergelegd. En hij is niet van plan om energie in dit concept te stoppen als niemand er nog zin in heeft. Victoria is het daar helemaal mee eens. Dus de dames mogen even aan het woord komen.

Ramona zal zo lang ze in Utopia zit bezig blijven met visagie. Daar zit het probleem dus niet, behalve dat ze geen aanvragen krijgt.
Karin vind het leuk om massages te blijven geven. Daar zit het probleem dus ook niet. Behalve dat ook zij geen aanvragen krijgt, waarschijnlijk vanwege de camera's.
En dan Romy. Wij weten allang dat Romy geen zin meer heeft in nagels doen. Maar Jessie en Victoria horen dit tot hun grote verbazing nu voor het eerst. Romy wordt er ongelukkig van en heeft er geen zin meer in. Het was - achteraf gezien - een impulsieve beslissing. Alles in haar lichaam smacht naar het maken van kunst en schilderijen. Nagels maken is haar passie niet meer. En kunst wel.

Victoria is erg kritisch en vreest dat dit weer een tijdelijk iets is. Mede omdat ze de laatste tijd zoveel bezig zijn met kunst. Ramona is ook teleurgesteld. Zij zegt nooit op te geven. ''Ik raak emotioneel en dit is de eerste keer in Utopia dat ik op wil geven. Mijn naam staat hier op verdorie! Over ondernemen gesproken, ik ben een ondernemer. We moeten er iedere dag mee bezig zijn. Als ik iedereen niet bij elkaar had geroepen hadden we hier nu niet gezeten'', zegt Ramona boos.

Romy biecht op dat ze aan de nagels is begonnen omdat ze zelf ook een doel wilde hebben. Ze kwam binnen in Utopia en iedereen was bezig met een doel. Dus besloot Romy om maar nagels te doen. Het voelde voor haar alsof ze - naar zichzelf toe - verplicht was om ook iets bij te dragen. De gemoederen lopen hoog op en Romy voelt zich erg aangevallen op dit moment. Ramona zegt dat ze dit niet moet zien als een aanval, dit is puur zakelijk. Het gezelschap moet nog maar eens goed nadenken over de eventuele toekomst van Ramomy's. Karin oppert om gewoon los van elkaar door te gaan. En als klanten iets willen combineren met andere services in Utopia dan is dat altijd mogelijk. Ramona besluit om Ramomy's te sluiten. Ramomy's is niet meer.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.