Romy had Jessie in bed kunnen krijgen. ~ Utopia Gekte

9/01/2016

Romy had Jessie in bed kunnen krijgen.

Billy praat nu niet.

Na een hele lange streamlock mogen we weer meegenieten van alle sensatie in Utopia. Jessie, Romy en Ruud zitten op de banken. Ruud heeft zojuist vertelt dat zij hebben gezoend. En toevallig staan daar inmiddels ook beelden van online. Romy blijft herhalen dat zij alles nog dondersgoed weet en dat ze elkaars lippen nooit hebben gevoeld. ''Als het echt zo was geweest had ik jou, Ruud, Billy en Cemal nu niet in de ogen aan durven kijken. Ik ben nu niet relaxt omdat ik deze situatie vervelend vind'', zegt ze gevolgd door de zoveelste streamlock.

Na de streamlock is het gesprek nog steeds bezig. Jessie vind het vooral heel naar voor Billy. Romy zegt schijt te hebben aan andere mensen en wel te weten hoe het is gegaan. Ze benadrukt dat Jessie haar moet geloven. Ruud zegt dat het nu klaar is. Zowel Jessie als Romy lopen samen naar buiten. Romy hoopt Billy te spreken, maar Jessie waarschuwt al dat dit niet het juiste moment is. Dat klopt ook, want Billy heeft totaal geen behoefte aan een gesprek. Ze focust zich op de dingen waar ze voor naar Utopia is gekomen. ''We hebben het er later nog wel een keer over''.

Niet veel later liggen Romy en Cemal op bed. Romy trekt het allemaal niet meer. Cemal zegt dat ze het zelf heeft veroorzaakt. Romy is het daar weer niet mee eens omdat bepaalde dingen niet zijn gebeurd. Cemal lijkt er inmiddels minder gerust op dan voorheen. Mede omdat Ruud heeft aangegeven dat er meer is gebeurd tussen haar en Jessie.

''Ik wordt er chagrijnig van dat ik mezelf moet gaan verantwoorden terwijl ik precies weet hoe het zit'', zucht Romy. Cemal zegt haar te geloven, maar zegt ook Billy's reactie te begrijpen. Billy kwam net de kamer binnen en sprak met Romy af over een half uurtje weer te gaan praten. Voorlopig blijft dit dus wel een dingetje... Cemal zegt diep van binnen al te weten dat er zoiets ging gebeuren. ''Dat voelde ik aan, maar ik had geen zin om er bij te blijven zitten. Ik voelde al dat er zoiets ging gebeuren vanaf het moment dat je omgeroepen werd'''.

Romy vraagt of hij dat voelt omdat hij haar niet vertrouwt. Dat ontkent hij. Hij voelde het gewoon. En meer niet. ''Ik weet niet wat er is gebeurd vannacht, jullie waren allebei dronken'', laat Cemal nogmaals weten. Romy gelooft niet dat Cemal haar gelooft... Ze zucht nog eens dat ze alles precies weet en zichzelf niet hoeft te verantwoorden. ''Ik weet wat er is gebeurd'', zegt ze. Niet veel later zegt ze bij Bas en Ruud nogmaals dat ze niet hebben gezoend, anders had ze het wel geweten. Ze baalt dat Billy en Cemal nu van slag zijn. Ook vind ze dat Billy zichzelf goed achter de oren moet krabben over Jessie en de relatie. Ruud is het daar mee eens. Romy zegt dat ze alles met hem had kunnen doen als ze dat wilde. Er volgt een streamlock...

Buiten is Billy met Gina in gesprek gegaan over de situatie. Ze vind het goed dat dit nu is gebeurd. In plaats van over drie jaar als je getrouwd bent en kinderen wil. Ze vertrouwt de zaak niet, voelt zich goed en verdient het beste van het beste. Jessie moet zichzelf gaan bewijzen. ''Niet met mij f*cken gewoon. Klaar. Wat denk je dat mijn moeder denkt? Dat wil niet! Ik wil hier als volwassen vrouw uitkomen en daar hoort dit niet bij''.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.