Romy: ''Als je dat doet pak ik echt mijn kist en ga ik weg'' ~ Utopia Gekte

9/12/2016

Romy: ''Als je dat doet pak ik echt mijn kist en ga ik weg''

Cemal is boos vanwege alle ego's

Rond kwart over twee zien we Cemal in het weiland staan. Er ligt een laken op de grond en het lijkt er op dat Cemal dus een verrassing voor Romy heeft geregeld. Een gezellige lunch op het weiland. Op de andere stream zijn een aantal bewoners ondertussen aan het discussiëren. Er is blijkbaar net een centraal geweest waar van alles in besproken is. Romy komt al snel met een appel het weiland op lopen en ziet wat Cemal voor haar klaar gezet heeft. ''Laat die appel maar liggen'', laat Cemal weten. Doelend op al het lekkers wat hij klaar heeft gezet. Romy lijkt alleen niet zo'n zin in de verrassing te hebben. Ze geeft aan in een huilbui te zijn, maar ze vind het wel heel lief wat hij gedaan heeft. Cemal vraagt natuurlijk meteen wat er dan aan de hand is, maar daar krijgt hij geen reactie op. Romy bedankt hem voor de verrassing en Cemal vertelt dan maar dat hij zowel een broodje pindakaas als een broodje pasta voor haar heeft. ''Dat eet ik zo op'', laat Romy weten die eerst haar appel op eet. Cemal benadrukt dat ze even lekker moeten ontspannen. Dat is belangrijk. ''Er gebeurd teveel hier waar we niks mee te maken hebben''. Romy geeft aan dat ze het niet meer zo leuk vind om daar te zijn en Cemal zegt dat ze het wel weer leuk gaan maken. Zelf is hij klaar met al die ''ego's''.

Romy besluit dan toch maar te vertellen wat haar dwars zit. ''Billy kwam net naar me toe dat ik niks mag gebruiken meer van de verf. [...] Omdat het niet was opgeruimd''. Cemal zegt dat ze dan gewoon nieuwe spullen gaan regelen, maar volgens Romy kan dat niet. Ze heeft geen geld en mag geen nieuwe investeringen doen. ''Maak je geen zorgen'', aldus Cemal. Maar Romy maakt zich wel zorgen. Ze moet schilderijen maken en dat kan zo niet. ''Omdat het ego's zijn. Stuk voor stuk'', aldus Cemal. Romy benadrukt dat ze daar niet meer wil zijn als het zo moet. ''Wij kunnen het daadwerkelijk leuk maken. Ik ga vanavond hier slapen. Je moet het zelf gezellig maken'', aldus Cemal. ''Dan wil ik net gaan schilderen, komt ze naar me toe. 'Je mag geen spullen meer gebruiken'', laat Romy nogmaals weten en Cemal zegt nog maar eens dat ze zich geen zorgen hoeft te maken. ''Dan kan je geen kunst maken en lever je ook niks op en dan is het hun probleem. Je moet niet vergeten hoeveel je al gedaan hebt hier. Op evenementen werk je ook hard en dat doen hun ook niet''. Alles valt in duigen volgens Romy, maar volgens Cemal komt het wel goed. ''Nee, ik ga het echt voor je regelen. Het komt goed ja! Ik zorg dat je verf hebt, ik ga voor jou verf regelen''. Romy blijft even stil.

Volgens Romy hadden ze ook nog heel veel tubes, maar Cemal zegt dat die opgegaan zijn door wat ze ''daar'' hebben gedaan. ''Ja, maar we hadden zelf acryl tubes'', aldus Romy. ''Ja die heeft zij gebruikt. Het zijn niet alleen haar spullen, het is van ons allemaal. Dat bedoel ik met ego's. Dat zijn ego's. Daar sta jij ver van buiten dat soort mensen. Die wil je ook niet om je heen hebben omdat je dan dit soort situaties gaat krijgen. Het is echt niet jouw fout. Vergeet dat niet. Laat me je lach eens zien'', aldus Cemal. ''Nee, ik vind het lief. Maar ik kan niet nu blij gaan zijn. Dan moet ik omschakelen en dat kan niet'', aldus Romy die met een sacherijnig gezicht voor zich uit blijft kijken. Cemal besluit dan om zo zelf maar op Billy af te stappen om te gaan praten. ''Ik ga me er mee bemoeien''. Maar ook dat wil Romy niet. Dan had ze het liever niet tegen hem vertelt. Ze kan het heus zelf wel oplossen, maar als Cemal het niet doet doet niemand het volgens hem. Romy benadrukt dat Billy nu gewoon geïrriteerd is. Zelf wil ze het zo ook nog even gaan vragen welke acryl bussen er nog in de doos zaten welke ze dus wel kan gebruiken.

''Ik ga wel iets voor je regelen liefje'', aldus Cemal. Maar Romy wil het eerst zelf aan haar vragen. En iets eten wil ze nu ook niet. Als Cemal zegt dat de verrassing verpest is zegt Romy dat dat niet zo is. ''Ik ga er naar toe. Ik ben er klaar mee. Het zijn niet haar spullen, het is van de BV betaalt'', aldus Cemal die steeds bozer begint te worden. En Romy herhaalt nog maar eens dat ze het beter niet had kunnen zeggen. ''Het slaat ook nergens op dan dat ik dit heb voorbereid'', aldus Cemal. ''Als dit net gebeurd kan ik toch niet blij zijn. Je snapt toch dat ik niet blij ben'', reageert Romy. ''Die vliegen er straks gewoon uit. Vooral die ene. Doordat hij zo'n ego is word zij dat ook'', aldus Cemal. Hij is helemaal klaar met de ego's. Ze leven samen en als iemand denkt beter te zijn dan de anderen. ''Dan fuck them, je leeft hier samen''. Romy snapt eigenlijk wel dat het Billy's spullen zijn, maar ze wil gewoon dat Billy aanwijst welke tubes ze dan wel mag gebruiken, maar Cemal vind het nergens op slaan.

Romy benadrukt dus nog maar eens dat ze niet wil dat hij zich er mee gaat bemoeien. Dan word het groter en dat wil ze niet. ''Als je dat doet pak ik echt mijn kist en ga ik weg. [...] Dit is zo lief van je, maar zo'n slechte timing'', aldus Romy. ''Ja. Zij moet eerst weer dat negatieve kut nieuws vertellen. Ik sta op het punt om al mijn spullen in vuur en vlam te gooien. Dat ga ik doen ook. Ik heb een schijthekel aan dat soort mensen'', reageert Cemal boos. Romy benadrukt dat Billy alleen haar eigen spullen claimt. ''Die zijn van haar. Ze heeft orders die ze moet afmaken'', aldus Romy. ''Dan bestelt ze toch nieuwe. Ze verdient toch geld met die kut broeken. Als zij iets nodig heeft word het gewoon betaalt door de BV'', aldus Cemal. Romy wil aan Jessie gaan vragen om nieuwe verf te bestellen en Cemal raad haar aan om dan meteen Victoria erbij te vragen want Jessie is ook een grote ego volgens hem. Romy weet het niet maar als het zo'n spel is is het klaar. ''Zullen we hier zo even terug komen Cemal'', vraagt ze. Maar voor Cemal is de lol er al vanaf. ''Ik ga zo aan het werk. Ik heb mijn best gedaan'', laat hij weten. ''Dat heb je ook, maar het is de verkeerde timing''. Er volgt een streamlock en na de streamlock zien we Romy opeens in de loods lopen waar ze twee keer na elkaar naar de zenderkamer geroepen word.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.