Rianne zorgt voor verbazing en verwarring bij sponsor. ~ Utopia Gekte

9/07/2016

Rianne zorgt voor verbazing en verwarring bij sponsor.

En bedankt hé.

Ik ga helemaal stuk door wat er nu weer te zien is op de livestreams. Het is een wonder hoe ik me soms kan blijven verbazen over hoe bewoners dingen aanpakken. Ik dacht alles al wel gezien te hebben, nou houdt U vast aan de strandstoel. Rianne heeft blijkbaar iets gedaan wat niet zo netjes is! Jessie zit achter de computer en leest een mail door die aan Rianne gericht is. Ook dat is niet zo netjes trouwens, maar goed. Het blijkt om een mail te gaan van Paul. De sponsor die 600 euro extra doneert aan Rianne zodat zij haar wereldrecordpoging kan voortzetten. Namelijk het zoveel mogelijk openen van bh's binnen één minuut. Blijkbaar heeft Rianne gewoon de factuur doorgestuurd naar Paul zonder begeleidend schrijven. Hij vraagt zich af wat hiervan de bedoeling is. Jessie roept Rianne er meteen bij. ''Heb jij een mail terug gestuurd met alleen de factuur en zonder begeleidend schrijven'', vraagt hij. Helaas komt er direct een streamlock en is de rest niet meer te volgen. Ik lig toch even in een deuk, het zal toch niet waar zijn...

Later heeft Jessie het er nog eens over met Billy bij het rokersbankje. Het is blijkbaar 630 euro en ook nog eens exclusief BTW. En als ze dat terug krijgen kunnen ze dat niet door factureren naar Paul. En ze heeft Paul dus ook niet eens bedankt in de mail. ''Onderaan de streep is het niet netjes. En er staat ook geen mail in verzonden emails'', vertelt hij. Jessie gaat proberen uit te vinden wat Rianne nou echt heeft terug gestuurd naar Paul. Hij vind dat ze ontzettend blij en dankbaar moeten zijn met dit soort bedrijven die nog met Utopia samen willen werken. Inmiddels is Rianne toch nog een bedankje aan het mailen naar Paul van het bedrijf 'After Eden'. Rianne zegt dat het fout is gegaan in het systeem, maar daar kon Jessie niks van terug vinden. ''Het is inderdaad fout gegaan'', mompelt hij tegen zichzelf wanneer hij wegloopt. Hij vond het wel fijn om te zien dat Rianne dit nu alsnog snel en effectief oplost door direct nog een mail te sturen.

Iets anders waar ik ook van in een deuk lag gebeurde tijdens de pitches voor de zakgeld investeringen. Iemand opperde om ook spullen van Utopia te verkopen die ze niet meer gebruiken. Ruud wilde bijvoorbeeld het zwembad verkopen, maar dat is onmogelijk. Dat zwembad is deel van een sponsordeal dus er kwam een streamlock. Victoria vind het een schande dat ze in een zwembad liggen terwijl ze zoveel duizend euro in de min staan. Later kwam pas het grappige gedeelte. Gina wordt oprecht boos omdat ze überhaupt overwegen om dingen als het zwembad te verkopen. ''Er zijn hier spullen met emotionele waarde, zoals het rokersbankje. En gaat dat ons redden? Nee'', roept Gina laaiend. Ze zegt woest te zijn en ziet het zelfs gebeuren dat haar medebewoners Le Luifel nog eens gaan verkopen. De bewoners komen een andere keer terug op dit onderwerp. Voorlopig blijft alles lekker in Utopia. Lezen hoe de bewoners wél geld gaan verdienen? Dat kan via dit bericht.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.