Rianne roddelt de hele loods bij elkaar. ~ Utopia Gekte

9/06/2016

Rianne roddelt de hele loods bij elkaar.

Post voor Ramona en Rowena.

Ook vandaag is er alweer van alles aan de hand in Utopia. Van leuke momenten tot frustraties die nog altijd spelen. Rowena en Ramona hebben vandaag het geluk om post te mogen ontvangen. Barry is vandaag jarig dus voor Rowena is het extra leuk. Ook heeft zij een brief van Ivan ontvangen. Hij schijnt met Barry op stap te zijn geweest. De moeder van Rowena schrijft het jammer te vinden dat ze zo'n vervelende jeugd heeft gehad. Het schijnt dat Rowena naar eigen zeggen nog veel meer problemen heeft die ze nog moet verwerken. Later is Rowena in tranen. Ze zegt niet per se een slechte jeugd te hebben gehad. En ook de relatie met Barry kent mooie momenten.

De post die Ramona heeft gekregen maakt haar emotioneel. Ze kan haar tranen niet onder controle houden bij het lezen van haar post. Dat betekent niet dat er slecht nieuws is of iets dergelijks. Het kunnen ook tranen zijn van gemis of omdat er mooie dingen worden geschreven.

Zodra Rianne wakker is en in beeld begint zij al gelijk weer te mopperen. Ditmaal vertelt ze Dominique het hele verhaal van de 4 euro die Jacco per ongeluk achter heeft gehouden. Dominique vraagt aan Rianne welk doel ze hiermee probeert te behalen. Zij denkt echter dat Jacco dit bewust heeft achtergehouden. Ruud en Dominique waarschuwen haar, waarschijnlijk met de beste bedoelingen. Ze moet dit soort dingen persoonlijk met Jacco bespreken en niet met iedereen in de groep. ''Het wordt toch wel gezien. Ik denk niet dat jij de aangewezen persoon bent om Jacco hier op te wijzen'', aldus Dominique. Toch blijft Rianne herhalen en uitleggen waarom dit zo hoog zit bij haar. Ook aan Jessie vertelt ze nog eens het hele verhaal van voor af aan. Hij beloofd het er vandaag nog eens met Jacco over te hebben. Daarna gaat Rianne naar Bas toe, maar hij besluit zich er niet in te mengen. Daarom gaat Rianne maar door naar de volgende: Victoria. Er komt geen eind aan...Na Victoria is Ramona aan de beurt op de vide. Jacco zelf is met hele andere dingen bezig. Hij legt samen met Karin duizend muizenvallen neer bij de poort en maakt er foto's/video's van. Ik heb nog geen idee waarom...
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.