Rianne rent en vliegt om alles in goede banen te leiden ~ Utopia Gekte

9/23/2016

Rianne rent en vliegt om alles in goede banen te leiden

''O dan lopen we nog verder uit''

Om vijf uur staan Cees en Dominique weer samen op het podium. Ze beginnen over ''de bende van vijf''. Vijf personen die Utopia al vanaf het begin volgen en bij bijna elk evenement aanwezig zijn geweest. De bende van vijf heeft een speech geschreven die Dominique en Cees voor mogen gaan lezen. In die speech sommen ze van alles op. Zoals welke bekende Nederlanders er allemaal in Utopia zijn geweest de afgelopen 1000 dagen. Voor welke goede doelen ze bezig zijn geweest en wat er allemaal gebouwd is in Utopia. De personen van de bende van vijf vinden de Utopia de bewoners een inspiratie. ''Ga zo door toppers'', sluiten ze af. Nadat Cees en Dominique de hele brief hebben voorgelezen word de bende van vijf het podium opgeroepen. Allemaal met matchende shirtjes aan. Van de Utopia bewoners krijgen ze als dank een gekoelde fles champagne cadeau. ''Om vijf uur gaan we verder met Helemaal Hollands en Nouked'', laat Dominique weten. ''Tijd voor een pauze''. Als Dominique het podium af wil lopen krijgt ze te horen dat het al vijf uur is geweest. Vijf over vijf om precies te zijn. ''O dan lopen we nog verder uit want er moet nog opgebouwd worden. Dat is Utopiaans hé'', lacht ze.

Bij het rokersbankje zien we Cees met een aantal andere mensen pauze houden. ''Het is zo druk, ik ben zo blij dat Wim (De look a like van Cees) er is'', vertelt Romy's look a like. Cees daarentegen vind het nog niet echt druk. Hij denkt dat de meeste mensen nog binnen moeten komen. Maar volgens Romy's look a like zijn er nu ook al heel veel mensen. ''Het is echt wel heel erg druk''. Op de andere stream zien we Rianne praten met de artiesten. Ze hebben nu een halfuurtje om op te bouwen en Rianne is benieuwd of dat de artiesten lukt. Rianne krijgt te horen dat ze hun best gaan doen. Ze moeten namelijk ook weer op tijd weg. Dominique is vooral benieuwd wie er nou eerst op gaan treden en hoe laat. ''Helemaal Hollands gaat eerst om kwart over vijf. Helemaal Hollands doet maar een half uur in plaats van drie kwartier, dus dat komt helemaal goed'', vertelt Rianne. Rianne regelt snel wat drankjes voor de artiesten en van te voren was er een hele lading broodjes voorbereid in de keuken dus die liggen ook al klaar. Die broodjes hoeven alleen nog gehaald te worden. Rianne rent en vliegt al de hele dag om alles in goede banen te leiden. Ondanks dat er van alles fout is gegaan en gaat kunnen we dus wel zeggen dat ze haar best doet om alles alsnog goed te laten verlopen. Zo heeft ze in de studio? een ''chill hoekje'' gemaakt voor de artiesten. Er liggen onder andere keelsnoepjes en zakjes chips en er staat drinken. Alleen de broodjes liggen nog in de keuken.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.