Rianne overweegt klanten meer te laten betalen. ~ Utopia Gekte

9/14/2016

Rianne overweegt klanten meer te laten betalen.

Prijs van kaarten verhogen?

Rianne is de wanhoop nabij en komt opeens met een wel heel vreemd idee op de proppen. Bij de computers is zij samen met Bas en Benjamin en daar horen wij haar voorstel. Het idee is om de prijs van kaartjes van het 1000 dagen feest te verhogen. Zelfs voor de mensen die al kaarten hebben gekocht. De kaartverkoop valt erg tegen en ze moeten toch op de een of andere manier uit de kosten komen. Het liefst met een beetje winst natuurlijk... Bas is sowieso tegen dit voorstel. Hij ziet het niet zitten. ''Als het nou gratis was...'' horen we Bas nog zeggen voor de streamlock.

Na de streamlock zegt Rianne er neutraal in te staan. Het maakt haar niet uit of het er doorheen komt, maar voorstellen kan altijd. Het is crisis en de bewoners werken keihard om uit de crisis te komen. ahum, kuch, proest, bijna iedereen ligt in de zon of in het zwembad. Maar goed, er zijn ook enkele  Utopianen die wel (willen) werken. Ik ben benieuwd hoe de groep op dit voorstel gaat reageren. Het is natuurlijk wel heel makkelijk geld verdienen zo. En de meeste bewoners houden nogal van gemak dus het zal mij niet verbazen als het nog gaat gebeuren ook. :-)  0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.