Rianne meest favoriete bewoner in de poll. Is Ramona jaloers? ~ Utopia Gekte

9/26/2016

Rianne meest favoriete bewoner in de poll. Is Ramona jaloers?

''Wat is Paul een leuke vent zeg''

Nadat alle tien de oud Utopianen het terrein weer hebben verlaten is het natuurlijk tijd om er even over na te praten. ''Emil vond ik wel een aparte jongen'', aldus Cees terwijl hij nadoet hoe Emil liep. Jessie zegt vervolgens iets onverstaanbaars. ''O dat zei Emil'', vraagt Cees. ''Daar ging Benjamin verder niet op in'', laat Jessie weten. ''Nee, kansloos'', aldus Cees. Voor de rest word er nog niet veel over na gepraat. Ruud zien we bijvoorbeeld gewoon eten maken in de keuken. Cees daarentegen raakt niet uitgepraat. Hij vond het heel leuk om mensen van toen te ontmoeten. Mensen waar hij naar had zitten kijken. ''Wat is Paul een leuke vent zeg''. Gina is het met Cees eens. ''Maar zo kwam hij ook wel over op tv. Echt een lieve sympathieke man''. Heel spontaan vind Cees. ''En knuffelen ook. Dan geeft hij je een zoen op de wang enzo. Ik zeg 'doe je dat altijd?'. Ja dat doe ik als ik iemand mag'', vertelt Cees. ''Lief toch. Ik hou van dat soort mensen, lekker puur'', laat Gina weten. Cees moet dat naar eigen zeggen nog leren. Hij is zelf niet zo. ''Vond Mark het moeilijk om weer te gaan'', vraagt Cees vervolgens. ''Ja, maar daar moeten we niet moeilijk over doen. We mogen in onze handjes klappen dat dit mocht gebeuren. Ik kan dit niet als verdrietig zien. Ik ben superblij dat zoiets mag. Een Ivan een Gabs een Naomi een Bjorn en Markie zien. Ik ging er van uit 'die zie ik dertien maanden niet'. Dus dan kunnen we niet verdrietig zijn dat we afscheid moeten nemen. Mooi dat we dat nog mochten doen. Echt prachtig! Geen seconde dat ik dacht 'shit'. [...] Dit is zo hecht. Binnen tien seconden was alles weer helemaal vertrouwd'', aldus Gina.

''Ze zaten allemaal op de trap'', vertelt Cees. ''Alsof ze nooit waren weggeweest'', vult Gina aan. ''Maar de meesten hebben toch weer gewoon een baan om geld te verdienen'', merkt Cees op. Ruud vond het vooral top dat het geen zuipfestijn was. ''Paul heeft geloof ik drie glaasjes wijn op en dat was het'', weet Cees te vertellen. Ramona zien we even later met Ruud fluisteren. Ze is slecht te verstaan, maar ze heeft blijkbaar opgevangen dat Rianne bovenaan de favorieten poll staat. Volgens Ruud zegt het niks. ''What the fuck'', mompelt Ramona. Ze is er duidelijk niet blij mee. ''Mensen kiezen voor de underdog. Dat zie je toch dat het niks zegt. Ze staat op geen een fotootje'', aldus Ruud. Er volgt een streamlock. Als Ramona dit al erg vind en verbaast is zal ze wel helemaal verbaast en woest zijn als ze hoort dat zij als minst favoriete bewoner verkozen is in de poll van gisteren.

Ruud raakt er ook niet over uitgepraat. ''Rianne op één grappig hé. Ze is de underdog. Daarom zo zie je, het zegt gewoon niks'', aldus Ruud tegen Rowena. Rowena gaat er niet op in, maar gaat over op een ander onderwerp. Ze heeft zin om er tegenaan te gaan met boksen. ''Nu kan het'', laat Ruud weten. Ruud zou het het liefst nu al doen. ''We gaan het zien in maart''. Voor de rest zien we een hoop bewoners op bed liggen. Ze zijn bijna allemaal moe door het bezoek. Dominique, Karin, Cemal, Romy en Jacco zien we onder andere op bed. En ook Billy zien we om vijf uur slapen in het Cordwood.Is Ramona jaloers?

1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.