Rianne mag Ruud niet zeggen wat hij moet doen. ~ Utopia Gekte

9/23/2016

Rianne mag Ruud niet zeggen wat hij moet doen.

Aan het werk!

Direct na het centraal is de eerste discussie tussen Rianne en Ruud al een feit. Ruud heeft toegestemd dat hij de poep van het terrein op zou ruimen. Dus Rianne vraagt na het centraal of hij ook de geitenpoep bij BaasBeach opruimt zodra hij begint. Ruud schiet meteen in de aanval en zegt zich niet te laten vertellen wat hij moet doen. ''Door niemand. Ik doe het in mijn eigen tempo. En kunnen de mensen die daar zijn niet die poep opruimen'', moppert hij. Rianne probeert rustig uit te leggen dat het niet à la minute hoeft te gebeuren. Maar vraagt alleen of hij de poep als eerste wil gaan doen zodra hij daar zin in heeft.

Naast Ruud heeft ook Rowena vandaag haar dag weer niet. Eerder deze ochtend zou ze al bijna hebben staan huilen volgens Ruud. En nu op de vide horen we Romy haar kalmeren. Ze adviseert om oortjes in te doen, een nummertje op te zetten en te focussen op wat er moet gebeuren. Wanneer Rianne om de hoek komt kijken geeft Romy snel advies met de beste bedoelingen. ''Rianne, lieve schat. Als je zo blijft doen raakt iedereen gestrest. We weten wat onze taken zijn''.

Rowena kan heel slecht tegen de druk. Ze zegt ook niet stressbestendig te zijn. Ze heeft prestatiedrang en doet haar best om haar steentje bij te dragen, maar nu ze de ballonnen als taak op zich heeft genomen lukt het haar niet meer. Ondanks alles helpt ze wel ergens anders mee, ook al is ze daar niet ingedeeld.

Tussen al het harde werken door hebben Billy en Ruud nog tijd over voor een toneelstukje met elkaar. Billy ondervraagt hem een beetje over wat hij nog wél leuk vind aan haar. Hij zegt haar aardig te vinden, een antwoord die haar niet erg tevreden stemt. Op dit moment kunnen de liefdesverhoudingen in Utopia nog alle kanten op vliegen. Ruud kan vol voor Rowena blijven gaan, of toch voor Billy. Maar Billy kan ook voordat we het weten weer in bed liggen met Jessie. Maar eerst moet er nog altijd poep worden opgeruimd. In de keuken vraagt Ramona aan Ruud of hij de poep nog weg gaat halen. ''Daar wacht ik nu nog extra lang mee'', is zijn reactie.
3 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.