Rianne enorm in populariteit gestegen. ~ Utopia Gekte

9/25/2016

Rianne enorm in populariteit gestegen.

Stem mee!

Alle bewoners liggen om 09:30 nog altijd te slapen. De lichten zijn nog uit. Ultieme stilte heerst in het paradijs. Dat betekent gelukkig niet dat er niks te schrijven valt. Zojuist is de favorietenpoll namelijk weer online gekomen. En daar zie ik na het uitbrengen van mijn stem direct een enorme verrassing. Bas eindigde vorige week weer bovenaan de favorietenpoll nadat Jessie weer is gezakt. En vandaag lijkt het er op dat iemand anders er met de eer vandoor gaat. Rianne heeft tot nu toe namelijk meer dan 50% van de stemmen mogen ontvangen, een ongekend hoog percentage voor haar. Bas doet het momenteel een stuk 'slechter' met iets meer dan 12% van de stemmen. Vergeleken met Romy, Ramona, Jacco, Victoria, Rowena en Karin is dat helemaal niet slecht. Zij krijgen namelijk nog niet eens 1% van de stemmen van trouwe Utopia kijkers.

Dit is natuurlijk nog niet de definitieve uitslag. Het is nog vroeg en er zullen nog niet veel stemmen zijn uitgebracht. Gedurende de dag is het nog goed mogelijk dat Bas toch weer bovenaan komt te staan. Zelf een stem uitbrengen op je favoriete Utopia bewoner kan via deze link op de officiële website van Utopia.

Aangezien het een eeuwigheid geleden is dat wij zelf een poll hebben gemaakt voor de minst favoriete bewoner... Kan je in dit bericht meteen stemmen op nog een poll. Werkt de onderstaande poll niet, dan kan je via deze link stemmen op jouw minst favoriete Utopia bewoner. Onze uitslag maken wij vanavond of morgenvroeg bekend. Dus nogmaals, de onderstaande poll is voor de minst favoriete bewoner. En bij UtopiaTV kan je stemmen op je meest favoriete bewoner. 


Wie is jouw minst favoriete Utopia bewoner?

Bas
Benjamin
Billy
Cees
Cemal
Dominique
Gina
Jacco
Jessie
Karin
Ramona
Rianne
Romy
Rowena
Ruud
Victoria
free poll
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.