Rianne breekt en barst in tranen uit. ~ Utopia Gekte

9/16/2016

Rianne breekt en barst in tranen uit.

Jacco roept ons.

Vandaag zou er flink gewerkt moeten worden in Utopia, maar daar komt weinig van terecht. Rianne heeft een korte briefing gehouden en taken uitgedeeld. Alleen zijn er weinig bewoners die naar haar luisteren. Gestrest zit Rianne al uren achter de computer terwijl de meeste andere bewoners vakantie vieren en lol maken met elkaar. Jacco gilt zingendewijs zelfs 'Utopia Gekte' buiten zonder enige duidelijke aanleiding. Rianne blijft ondanks alles stug achter de computer zitten, met tranen tot gevolg. Nog even en ze stort helemaal in.

''Je zit hier al de hele week binnen en dat is niet goed. Deal? Anders laat ik je niet met rust. Joehoeee'', aldus Benjamin. Uiteindelijk zwicht Rianne voor Benjamin. Ze gaan later vandaag nog eens even praten. ''Ik hou je in de gaten hé'', zegt Benjamin. Dit terwijl Rianne zegt dat ze even met rust gelaten wil worden. ''Willen jullie mij alsjeblieft even alleen laten?! Ik wordt nu echt een beetje para'', snikt Rianne tegen Gina en Victoria. Ook zij maken zich grote zorgen om Rianne en ze lopen niet weg. Ze proberen Rianne te troosten en haar uit te leggen dat ze mag huilen en verdrietig mag zijn. Volgens Gina focust ze zich teveel op het werk zodat ze niet hoeft na te denken. ''Je stort je op het werk op het moment dat je verdrietig bent. Dat is je oude patroon'', legt Gina uit.

Het duurt even, maar uiteindelijk stromen de tranen naar beneden bij Rianne. Ze is helemaal gebroken, gestrest en zit er compleet doorheen. Huilend blijf ze naar de computer staren en doorklikken met de muis. Ze vind het heel lief wat Gina en Victoria doen, maar ze kan dit patroon niet doorbreken. Ze moet en zal eerst de verjaardagskalender afmaken en daarna komt ze praten. Er volgt een streamlock. Na de streamlock zit ze huilend alleen achter de computer. Haar verdriet is alleen maar groter aan het worden en ondertussen blijft ze stug door werken... In de loods zit een hele groep bewoners met elkaar te dansen, lachen en te dollen terwijl ze moeten werken. ''Alsjeblieft jongens. Kunnen jullie niet één keer verantwoordelijkheid nemen? Een keer'', moppert Rianne zachtjes tegen zichzelf. Wordt vervolgd...1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.